-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 11

Konkursas „Aš ir mano katinas“: laimėkite bilietus į filmą „Mergaitė su katinu“

Moksliniais tyrimais įrodyta, jog katės ir žmonės, ypač moterys, užmezga itin stiprius ryšius ir tarpusavio supratimą. Tai iliustruoja ir kino teatre „Pasaka“ rugsėjo 19 d. debiutuojančio filmo „Mergaitė su katinu“ istorija.
Kadras iš filmo „Mergaitė su katinu“
Kadras iš filmo „Mergaitė su katinu“ / Filmo platintojų nuotr.

Devynmetė Arija taip susidraugauja su juodu katinu, kad šis tampa ištikimiausiu jos klausytoju ir Romos gatvių bendrakeleiviu, migruojant iš vienų besiskiriančių tėvų namų į kitus.

Režisierė Asia Argento neslepia, jog filme daug asmeniškumų – glamūrinio gyvenimo šurmulyje garsūs, savimi užsiėmę tėvai pamiršta vaikus ir šiems tenka desperatiškai ieškoti artumo. Beje, vienas pagrindinių vaidmenų šiame filme patikėtas Lars Von Triet mūzai Charlotte Gainsbourg.

Katinų draugija miela ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, todėl kartu su kino teatru „Pasaka“ kviečiame jus į šio filmo premjerą ir skelbiame konkursą.

Atsiųskite mums nuotrauką, kuri geriausia atskleidžia jūsų ir jūsų katino draugystę, o mes burtų keliu išrinksime vieną, kurios savininkas ir laimės kvietimą dviem į filmą „Mergaitė su katinu“.

Nuotraukas siųskite iki rugsėjo 16 d., adresu konkursai@15min.lt. Nugalėtoją paskelbsime rugsėjo 17 d.

NUGALĖTOJAI: Kino teatras „Pasaka“ ir 15min.lt dėkoja visiems dalyviams. Buvo sunku nuspręsti, kad verčiausias nugalėti, nes visos nuotruokos buvo smagios! Vis dėlto išrinkome du nugalėtojus: Renatą (nuotrauka nr.3) ir  Ingrida (nuotrauka 50). Su nugalėtojomis susisieksime asmeniškai.

Daugiau informacijos apie filmą: wwww.kinopasaka.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius