Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 07 09

Laimėk Hario Poterio puodelį ar kvietimus į kiną! (video)

Sveiki visi žalieji kino draugai! Prabėgo dar viena savaitė ir atėjo laikas senąjį kino konkursą pakeisti nauju, žadančiu labai vertingų ir viliojamų prizų! Tačiau prieš tai apdovanosime laiminguosius skaitytojus, kurie turiningai pasidarbavo, teisingai atsakė į praėjusio kino konkurso klausimą ir jiems – pasisekė!
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas

Kvietimus į nuo šio savaitgalio pradedamą rodyti filmą „Visuomenės priešai“ norime padovanoti Martynui ir Vilmantei. Linkime jums gero kino!

Jau kitą savaitę kinomanų džiaugsmui pasirodo naujas filmas apie neprilygstamąjį burtininką Harį Poterį „Haris Poteris ir netikras princas“. Šią ypatingą progą 15min.lt kviečia skaitytojus atšvęsti kartu ir bandyti laimėti originalų šios kino juostos puodelį arba kvietimus sau ir draugui į šį fantastinį nuotykių filmą. Tereikia teisingai atsakyti į konkurso klausymą ir prisikviesti sėkmę!

KLAUSIMAS: Kelintas yra šis filmas apie Harį Poterį?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Iki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius