Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Skelbiame praėjusios savaitės „Santa Maria“ spėlionės nugalėtojus!

Imbiero ir citrinžolės padažas; Prieskonių mišinys vištienos patiekalams „Thai Wok“; Raudonojo kario kepimo padažas; Ryžių makaronai
„Santa Maria“ nuotr. / Imbiero ir citrinžolės padažas; Prieskonių mišinys vištienos patiekalams „Thai Wok“; Raudonojo kario kepimo padažas; Ryžių makaronai
Šaltinis: 15min
0
A A

Sveikiname, Jeleną Prusakovą, Gediminą Puluikį, Rūtą Svaronienę, Vytautą Tuminą, Virginiją Drobelienę, Renatą Grigaliunaitę, Gintarą Pakriaušį, Laimą Aleknavičienę, Inga Sinkevičienę, Ingą Timanovą.

Kviečiame visus dalyvauti spėlionėje.
 
Dalyvauti konkurse galite paspaudę čia.

Tailandiečių virtuvė – viena iš labiausiai vertinamų pasaulyje, nes yra sveika, džiuginanti, patiekalai lengvai paruošiami ir ganėtinai specifiniai, o pagrindiniai akcentai – prieskonių bei pagardų gausa. Patiekalai įprastai ruošiami „Wok“ tipo keptuvėse; šios, gilesnės nei įprastos, aptakaus liejinio keptuvės su grūdintu paviršiumi ypač tolygiai paskirsto šilumą.

Norint pasimėgauti Tailando patiekalų skoniu kasdien nebūtina ten vykti. Dabar šalia gausios Pietryčių Azijos patiekalų prieskonių paletės „Santa Maria“ siūlo išbandyti 4 naujus „Wok“ padažus: švelnaus skonio imbierų ir citrinžolių specifinio skonio padažą; geltonąjį kario; žaliąjį bei raudonąjį kario kepimo padažus, skirtus vištienos patiekalams. Akimirkai persikelkite į Tailando skonio pasaulį – jis yra arčiau, nei manėte.
 
„Santa Maria“ interneto svetainėje rasite autentiškų Tailando virtuvės sudedamųjų dalių, receptų ir idėjų –  www.santamaria.lt.

Taisyklės: 

Pasibaigus spėlionės klausimams, prašome pateikti savo kontaktinius duomenis. Dalyvaudami konkurse sutinkate gauti „Santa Maria“ naujienlaiškius.

 

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Temos: 1 Prieskoniai
Parašykite atsiliepimą apie 15min