Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 04 12

Skelbiame Velykų konkurso „Kiečiausias margutis“ laimėtojus

Paaiškėjo portalo 15min Velykų nuotraukų konkurso „Kiečiausias margutis“ nugalėtojai. Jais tapo Angelė R., Sigita J. ir Mindaugas Š. Sveikiname!
Velykų konkursas
Velykų nuotraukų konkursas „Kiečiausias margutis“

„Kiečiausio margučio“ konkursas - tai jau tradicija tapęs kasmetinis konkursas, kuriuo kviečiame portalo skaitytojus pasidalinti savo gražiausiais margučiais bei jų marginimo būdais. Džiaugiamės, kad skaitytojai kasmet aktyviai dalyvauja ir dalijasi savo nuotraukomis – šįmet sulaukėme per 100 dalyvių nuotraukų! Trijuose „Kiečiausio margučio“ pusfinaliuose skaitytojai savo nuomonę pareiškė ir už gražiausius margučius atidavė beveik 5 tūkstančius balsų, finale - dar beveik 2 tūkstančius balsų“, – sako 15min rinkodaros projektų vadovė Evelina Rimkutė.

Daugiausia skaitytojų balsų finale sulaukė Angelės R. konkursui pateiktas žąsies kiaušinis, nudažytas svogūnų nuovire ir išskutinėtas. Ji sulaukė 319 balsų.

Angelė R
Angelė R

Antra vieta ir 255 skaitytojų balsų atiteko Sigitos J. konkursui pateiktiems servetėlėmis dekoruotiems margučiams.

Sigita J
Sigita J

Trečiasis laimėtojas – Mindaugas Š. atsiuntęs net kelias įspūdingas nuotraukas, kuriose pateikė savo mieliausią marginimo būdą – skutinėjimą peiliukais ir jo nuotrauka sulaukė 196 skaitytojų balsų.

Mindaugas Š.
Mindaugas Š.

Visiems konkurso laimėtojams dovanojame 15min mokamo turinio, pažymėto MAX ženkleliu, metinę prenumeratą. Su jais susisieksime asmeniškai.

Sveikiname visus finalo dalyvius, o finalininkų margučius galima rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius