-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 21

Šv. Valentino dienos atgarsiai: už išradingą meilės sveikinimą – Amūro staigmena!

Kiekvieną iš Jūsų Amūras jau apdovanojo meile, kurią skleidžiate savo antrosioms pusėms, šeimos nariams ar draugams. Tačiau šį kartą Amūras nori pasidalinti ir materialiomis staigmenomis.
Artėja meilės diena.
Meilės diena / Delacorr nuotr.

Porų, norėjusių pasveikinti vienas kitą, tikrai netrūko, tai rodo, jog žmonės noriai dalinasi savo jausmais ir nebijo vienas kitam dovanoti šiltų meilės žodžių. Tačiau Laisvalaikio dovanų kuponai, kurio vieno vertė 100 litų, atitenka trims šioms poroms:

1. Ernestai ir Giedriui. Mergina savo sveikinime Šv. Valentino dienos proga skirtame Giedriui savo mylimajam dovanojo ne tik meiles žodžius, bet dainą. Juk kartais meilė gali prabilti muzika.

2. Rūtai ir Rimvydui. Rūta sveikindama savo mylimąjį Rimvydą atskleidė, jog per Šv. Valentino dieną galima būti išradinga, žaisminga ir nuoširdžia.

3. Nijolei ir Juozui. Juozo sveikinimas, skirtas žmonai, yra puikus pavyzdys, kaip šiltais meilės žodžiais per Šv. Valentiną galima pasibelsti į mylimos moters širdį.

Sveikiname įsimylėjusius ir mylinčius. Dalinkitės meile, šiluma ir gražiais žodžiais kiekvieną dieną – tam Šv. Valentino dienos laukti nebūtina.

Apdovanotąsias poras kviečiame susisiekti su redakcija!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius