-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 04

Lietuvis, buvęs policininkas, Anglijoje pagautas įkaušęs – bausmė jam nepatiko

Lietuvis, buvęs policijos pareigūnas, Anglijoje prie vairo sėdo įkaušęs. Arturas Naidenas atrodė šokiruotas, kai Burnley'o magistratų teisme išgirdo, kokia bausmė jam skirta. Mat užuot atsisveikinęs su vairuotojo pažymėjimu, jis mieliau būtų ėmęsis viešųjų darbų. 
Anglijos policija
Anglijos policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip praneša portalas pendletoday.co.uk, 46-erių lietuvį pareigūnai sustabdė naktį 2.40 val. vietos laiku. Vietos policija pastebėjo jį vairuojant netvarkingai ir nuolat nukrypstant į šalį.

Nuo kaltinamojo, kuris automobilyje „Mercedes“ buvo vienas, sklido alkoholio kvapas. Pasiteiravus, ar jis vartojo alkoholio, šis atsakė: „Taip, aš išgėriau penkis alaus“. A.Naidenas pareigūnams teigė, kad manevravo bandydamas išvengti duobės. Alkotesteris parodė 46 mikrogramus (leistina norma yra 35).

Kaltinamasis pareigūnams išgėręs prie vairo įkliuvo gruodžio 17 d. Jam teisės atimtos metams, taip pat skirta bauda – 165 svarai.

Lietuvis turės atlyginti teismo išlaidas – 85 svarus ir 30 svarų sumokėti aukai. A.Naidenas pasakojo, kad jis buvęs policininkas Lietuvoje, ir tvirtino niekuomet anksčiau neturėjęs problemų su teisėsauga.

Kadangi dirba Barnoldsvike, jam esą reikalingas vairuotojo pažymėjimas, kad iki ten važinėtų. „Aš nebuvau girtas. Aš tiesiog apgailestauju“, – pridūrė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius