-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 22

Lietuvę paauglę Anglijoje išžaginęs ir nužudęs jaunuolis išgirdo nuosprendį

Penktadienį Vulverhamptono karališkas teismas Didžiojoje Britanijoje baigė nagrinėti bylą dėl 14 metų mergaitės Viktorijos iš Lietuvos išprievartavimo ir nužudymo. Žudikui, kuriam dabar jau suėjo 17 metų, skirta mažiausiai 19 metų įkalinimo bausmė, pranešė birminghammail.co.uk.
Viktorija
Viktorija / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Viktorijos kūnas suknežinta galva Vulverhamptono parke aptiktas praėjusių metų balandžio 12-osios rytą. Tyrimo metu sulaikytas paauglys teisme buvo pripažintas kaltu dėl jos išprievartavimo ir nužudymo.

Penktadienį teismas nusprendė paviešinti žudiko tapatybę, tačiau tam paprieštaravo gynėjas, tad teismas dar turės apsvarstyti advokato skundą ir jam pritarti arba jį atmesti. Šis sprendimas atidėtas kitai savaitei.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Lietuvės Viktorijos nužudymo vieta Vulverhamptono miesto parke
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Lietuvės Viktorijos nužudymo vieta Vulverhamptono miesto parke

Teisme konstatuota, kad žudikas pasikvietė lietuvę į parką balandžio 11 d. – „pasikalbėti ir parūkyti „žolės“. Vis dėlto žudiko tikslas iš tiesų buvo kitoks – analinis seksas su ja. Tą pačią dieną jis buvo ieškojęs seksualinio pobūdžio informacijos internete.

Kai mergaitė atsisakė su juo santykiauti, jis ją išprievartavo ir nužudė. Mergaitei mažiausiai 21 kartą buvo suduota buku daiktu į galvą. Pusnuogį jos kūną jis paliko parke ant suoliuko. Tuomet nusikaltėlis persirengė drabužius, paslėpė ginklą bei kruvinus rūbus ir ramiai grįžo į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius