-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 26

Lisos Holm tėvas lietuvio advokatei: „Nustokite meluoti“

„Nustokite meluoti“, – nesusitvardęs nužudytos nepilnametės švedės Lisos Holm tėvas išrėkė lietuvį ginančiai advokatei Inger Ronnback. Švedijoje Apeliacinis teismas toliau nagrinėja Nerijaus Bilevičiaus apskųstą nuosprendį.
Nerijus Bilevičius
Nerijus Bilevičius / Švedijos policijos nuotr.

Siekiama įrodyti, kad N.Bilevičius nekaltas dėl L.Holm nužudymo. 

Kaip skelbia portalas expressen.se, visą laiką tylėjęs per galutinę apklausą L.Holm tėvas vis dėlto nesusivaldė. Tuo metu advokatė pareiškė, kad organizaciją „Dingę Žmonės“ („Missing People“ – angl.) stengėsi „suimti“ N.Bilevičių. Tuomet nužudytosios tėvas atsiprašė teismo ir paprašė advokatės liautis meluoti. 

Organizacija „Dingę Žmonės“ vykdė didžiausią per visą istoriją paiešką, kai praėjusių metų birželio 7 d. dingo L.Holm. Advokatė tvirtino, kad organizacija tiesiog leidosi vadovaujama L.Holm tėvo. 

„Organizacija tiesiog nenorėjo prieštarauti merginos tėvui“, – pareiškė I.Ronnback. Tuomet nužudytosios tėvas ir nesusilaikė. 

Aiškiai advokatės žodžių įskaudintas vyras susiėmė už galvos, netrukus susitvardė ir atsiprašė teismo už tai, kad įsiterpė. 

Tuomet lietuvį ginanti I.Ronnback tęsė pasakojimą apie tai, kaip L.Holm tėvas buvo įleistas į areštinę Šiovdėje, kurioje stovėjo ir stebėjo tuomet dar įtariamąjį savo dukters žudiką per mažą langelį. Vis dėlto šį faktą aktyviai neigė tiek L.Holm tėvas, tiek Šiovdės pareigūnai bei policininkas, kuris tuo metu budėjo. Buvo teigiama, kad N.Bilevičius greičiausiai apsiriko ir L.Holm tėvu palaikė kitą asmenį. 

Tačiau I.Ronnback versija kitokia: „Galima įsivaizduoti, kad galėjo būti ir taip, kad pareigūnai norėjo padėti kenčiančiam tėvui. Tai žmogiška, tačiau taip būti neturėtų“. 

Toliau L.Holm tėvas išliko ramus ir advokatės kalbos nebepertraukė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius