Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2013 05 27

Naujas portalas jungiantis Lietuvos ir Anglijos lietuvius

Emigracija tai bene didžiausia problema Lietuvoje kurią šiuo metu bandoma taisyti pačiais įvairiausiais būdais. Lietuvoje didinamas minimalus atlyginimas, kuriamos naujos darbo vietos, skatinamas jaunimo užimtumas ir t. t. uklietuvis.com portalo kūrėjai sako, kad reikia ne tik spręsti šią problemą, bet ir padėti jau išvykusiems mūsų tautiečiams, palaikyti glaudų ryšį su Lietuva ir neleisti jiems pamiršti savo tėvynės.
Logotipas: UKlietuvis
Logotipas: UKlietuvis

Taigi būtent beribio interneto pagalba tai padaryti nėra sudėtinga užduotis, tačiau visgi reikalaujanti nemažai darbo, kūrybingumo ir laiko. Jaunų ir ambicingų žmonių komanda pasiryžo sukurti tokią erdvę internete, kuri taptų antrais namais ir kuriuose Anglijos lietuviai galėtų laisvai ir nevaržomai bedrauti tiek tarpusavyje, tiek  su šeima likusia gimtinėje. Naujas portalas uklietuvis.com tai tarsi tiltas jungiantis Lietuvą ir Anglijoje gyvenančius lietuvius.

Interneto svetainė uklietuvis.com turi ne vieną, o net keletą funkcijų: naujo darbo ir darbuotojų paieška, Anglijos įmonių katalogas, forumas skirtas bendrauti įvairiomis temomis, įvairių straipsnių publikacija taip pat šiuo metu dar kuriama nauja skiltis skirta vienišiems Aglijos lietuviams susipažinti, susirasti draugų, o gal net ir gyvenimo partnerį ir tai dar ne viskas, portalas vis dar atnaujinamas taigi bus stengiamasi atsižvelgti į pačių žmonių poreikius.

Kitas labai svarbus paminėti aspektas yra tai jog visos paslaugos uklietuvis.com svetainėje yra visiškai nemokamos:  skelbimai Anglijoje, nemokama straipsnių publikacija, nemokamas Anglijos įmonių katalogas. Taip pat visi užsiregistravę portalo lankytojai turės unikalią galimybę vienu mygtuko – „publikuoti“ paspaudimu paskelbti savo straipsnius tinklalapyje. Ir visa tai visiškai nemokamai, jokių paslėptų mokesčių.

Taigi interneto svetainės uklietuvis.com komanda sieks suburti kuo didesnį Anglijos lietuvių ratą savo unikalia svetainės forma, nuolat atsijaujinančiu jos turiniu, nevaržomu bedravimu ir nemokamomis paslaugomis. Būtent čia bus ta vieta kurioje galima rasti viską, ko reikia Anglijos lietuviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius