-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 17 /15:09

Naujos detalės lietuvės paauglės nužudymo Jungtinėje Karalystėje byloje: įtariamasis kaltinamas ir išprievartavimu

Jungtinėje Karalystėje dėl lietuvės paauglės nužudymo kaltinamas vaikinas išgirdo naujus kaltinimus. 16-metis įtariamas ne tik Viktorijos nužudymu, bet ir išprievartavimu.
Viktorija
Viktorija / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kaip skelbia Jungtinės Karalystės žiniasklaida, Viktorija buvo rasta Vulverhamptono miesto parke praėjusią savaitę. Netrukus buvo sulaikyti du įtariamieji.

16-metis vaikinas, pirmadienį pasirodęs Dadlio Magistratų teisme, tik patvirtino savo vardą, amžių ir adresą. Apsivilkęs pilkus marškinėlius jis stovėjo surakintomis rankomis prie ašaromis apsipylusio savo tėvo ir dėdės, kuriems leista sėdėti priešais jį. Pats įtariamasis buvo uždarytas stiklinėje kabinoje. Jis emocijų nerodė.

Teisėjas Michaelis Wheeleris jam paaiškino, kad jam pateikti įtarimai nužudymu ir išprievartavimu. „Už užstatą nebūsite paleistas. Siunčiu bylą Vulverhamptono Karališkajam Teismui. Iki antradienio liekate už grotų. Jums pateikti labai rimti kaltinimai. Naktį praleisite jaunimo sulaikymo centre“, – paaugliui paaiškino jis.

Tuo metu kitas metais vyresnis įtariamasis, kuris taip pat sulaikytas dėl įtarimų lietuvės nužudymu, paleistas už užstatą.

Už grotų lieka iki birželio

Paauglys, kurio tapatybė neviešinama, vėl teisme pasirodė antradienį. Paaiškėjo, kad už grotų jis liks iki birželio. Kaip skelbia portalas bridgwatermercury.co.uk, birželio 8 d. jis vėl turės pasirodyti teisme.

Viktorijos šeima, prisimindama ją, sakė, kad ji buvo „mažas angelėlis“ ir jų gyvenimus padarė spalvingus ir reikšmingus.

„Tu visuomet gyvensi mūsų širdyse, sielose ir mintyse. Sudie, mūsų mažas angelėli“, – teigiama išplatintame šeimos pranešime.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Lietuvės Viktorijos nužudymo vieta Vulverhamptono miesto parke
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Lietuvės Viktorijos nužudymo vieta Vulverhamptono miesto parke

15min jau skelbė, kad mergaitę pažinoję žmonės socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė rinkti lėšas jos laidotuvėms. Siekta surinkti 1 tūkst. svarų, tačiau sujaudinti šio siaubingo įvykio žmonės aukojo gerokai dosniau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius