-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 04

Nerijus Bilevičius keičia savo versiją: aš turėjau kontaktą su Lisa Holm

Penktadienį lietuvis Nerijus Bilevičius, kalintis už nepilnametės švedės Lisos Holm nužudymą, skundžia Apeliacinio teismo sprendimą Aukščiausiajam teismui.
Nerijus bilevičius
Nerijus bilevičius / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas expressen.se, jo naujasis advokatas Bjornas Hurtigas teigė, kad teikiamoje apeliacijoje rašoma, jog N.Bilevičius kontaktavo su 17-mete mergina, tačiau jau tada, kai ji buvo nužudyta. 

N.Bilevičius buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos. Taip nusprendė tiek Apylinkės, tiek Apeliacinis teismas. Dabar lietuvis nusprendė skųsti pastarąjį teismo sprendimą. 

Advokatas B.Hurtigas penktadienį skundžia teismo sprendimą, o N.Bilevičius pateikia visiškai kitą versiją nei ta, kurios laikėsi anksčiau. 

35-erių lietuvis visuomet tvirtino, kad niekada nebuvo susitikęs su L.Holm, nors jo DNR pėdsakų buvo rasta ant jos kūno, drabužių ir nužudymo vietoje. To paaiškinti jis iki šiol nesugebėjo, tačiau naujasis advokatas dabar pabandė iškelti naują versiją, kuri duotų atsakymą, kaip buvo galima aptikti DNR pėdsakų. 

„Yra hipotezė, kad DNR pėdsakų ten galėjo likti, kai mergina jau buvo pakarta, tačiau tai dar nerodo nusikaltimo. Reikia pasakyti, kad DNR pėdsakų ten galėjo likti tam, kad būtų galima apsaugoti kažką kitą, kas susijęs su nusikaltimu“, – dėstė B.Hurtigas. 

Nuo detalesnių komentarų advokatas susilaikė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius