-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 30

Vagystėmis iš prostitučių pagarsėjęs Gediminas Zigmantas Airijoje kalės aštuonerius metus

Antradienį lietuvis, pagarsėjęs vagystėmis iš prostitučių, Gediminas Zigmantas Airijoje išgirdo teismo nuosprendį – kalėjime jis praleis aštuonerius metus.
Sekso vergija
Sekso vergija / 123RF nuotr.
Temos: 2 Emigrantai Airija

Kaip skelbia airių portalas irishexaminer.com, 34-erių lietuvis apvogė vieną prostitutę. Jos telefono numerį jis gavo internetu, atvyko pas ją, sumokėjo jai 200 svarų už valandą. Jis tvirtino buvęs pernelyg girtas, kad galėtų su ja užsiimti seksu, todėl prostitutė jį tik masažavo ir su juo kalbėjosi. Kai atėjo laikas jam išeiti, jis įsileido bendrininką. Jie abu moterį užpuolė, surišo ir uždarė vonioje su rankšluosčiu ant galvos.

Teisėjo teigimu, tai labai bjaurus nusikaltimas. „Neteisėtas kalinimas yra ypač bjaurus ir nerimą keliantis nusikaltimas. Tai reikėjo suplanuoti ir suorganizuoti“, – sakė teisėjas.

Jis taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad vyrai moterį laikė vonioje. „Jie nesakė jai, kas bus toliau, ji nieko nežinojo, kas bus toliau. Tai buvo didžiulė panieka kitam žmogui iš jų pusės“, – toliau tęsė teisėjas.

Vienas iš kaltinamųjų prisipažino dalyvavęs vykdant šį nusikaltimą ir pripažino kaltę. Kitas vyras kol kas prieš teismą nestojo.

Praėjusią savaitę dėl panašių nusikaltimų G.Zigmantui jau buvo paskirta penkerių metų įkalinimo bausmė su 18 mėnesių bausmės atidėjimu. 15min.lt rašė, kad iš prostitučių vogusiam G.Zigmantui Airijoje grėsė kalėjimas iki gyvos galvos.

G.Zigmantas Airijoje gyvena 10 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius