-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos karinių oro pajėgų orlaivis „Spartan“ dalyvaus aviacijos parodoje

Lietuvos karinių oro pajėgų transporto orlaivis C-27J „Spartan“ su įgula atstovaus šalies pajėgas vienoje didžiausių aviacijos parodų pasaulyje „Royal International Air Tattoo 2014“ Didžiosios Britanijos karališkųjų oro pajėgų bazėje Fairforde.
Lietuvos karinių oro pajėgų orlaivis „Spartan“
Lietuvos karinių oro pajėgų orlaivis „Spartan“ / KAM nuotr.

Su darbo vizitu Londone liepos 9–12 d. taip pat lankysis Karinių oro pajėgų vadas pulkininkas Audronis Navickas, dalyvausiantis tarptautinėje karinių oro pajėgų vadovybės konferencijoje.

Kasmetinėje nuo 1971 m. organizuojamoje aviacijos parodoje Fairforde be Lietuvos karinių oro pajėgų savo aviacinę techniką ir orlaivius tiek ore, tiek ant žemės demonstruos daugiau nei 20 šalių karinių pajėgų ir civilinių kompanijų atstovai.

Kartu su orlaivio „Spartan“ įgula į Jungtinę Karalystę vykstantis plk. A. Navickas Londone dalyvaus Jungtinio Karališkojo tarnybų instituto rengiamoje konferencijoje „Karinių oro pajėgų galia“, kurioje bus diskutuojama apie oro pajėgų privalumus šiandieniniame pasaulyje ir oro galios naudojimą kaip politinę poveikio priemonę. Konferencijoje pranešimus skaitys Jungtinės Karalystės gynybos sekretorius Philipas Hammondas, taip pat Jungtinės Karalystės, Japonijos, Prancūzijos, Švedijos karinių oro pajėgų vadovybė.

Jungtinis Karališkasis tarnybų institutas (angl. Royal United Services Institute) yra nepriklausoma gynybos ir saugumo sričių mokslinių tyrimų institucija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius