Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimas karinių poligonų išplėtimo projektą pripažino valstybinės svarbos projektu

Seimas, 98 parlamentarams balsavus už ir vienam susilaikius, ypatingos skubos tvarka priėmė nutarimą „Dėl Lietuvos kariuomenės karinių poligonų ir karinio mokymo teritorijų, esančių Jonavos rajono savivaldybėje, Ruklos seniūnijoje, ir Švenčionių rajono savivaldybėje, Pabradės seniūnijoje, išplėtimo projekto pripažinimo ypatingos valstybinės svarbos projektu“.
Generolo Silvestro Žukausko poligone
Generolo Silvestro Žukausko poligone / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šiuo nutarimu Seimas pripažino Lietuvos kariuomenės karinių poligonų ir karinio mokymo teritorijų, esančių Jonavos rajono savivaldybėje, Ruklos seniūnijoje, ir Švenčionių rajono savivaldybėje, Pabradės seniūnijoje, išplėtimo projektą ypatingos valstybinės svarbos projektu.

Taip pat nuspręsta taikyti Lietuvos Respublikos teritorijų planavimo įstatymo nuostatas, susijusias su valstybei svarbių projektų teritorijų planavimu, Lietuvos kariuomenės karinių poligonų ir karinio mokymo teritorijų, esančių Jonavos rajono savivaldybėje, Ruklos seniūnijoje, ir Švenčionių rajono savivaldybėje, Pabradės seniūnijoje, išplėtimo projektui įgyvendinti.

Priimtu nutarimu Krašto apsaugos ministerija paskirta ypatingos valstybinės svarbos Lietuvos kariuomenės karinių poligonų ir karinio mokymo teritorijų, esančių Jonavos rajono savivaldybėje, Ruklos seniūnijoje, ir Švenčionių rajono savivaldybėje, Pabradės seniūnijoje, išplėtimo projektą įgyvendinančia institucija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius