-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slovjansko teroristų vadas V.Ponomariovas: rusai mus išdavė, o jų atsiųsti čečėnai ketina iki pamatų sudeginti miestą

Slovjansko teroristų vadas Viačeslavas Ponomariovas pripažįsta nebevaldantis situacijos mieste. Slovjansko meru pasiskelbęs teroristas kreipėsi į miesto gyventojus ragindamas juos skubiai bėgti, nes atvykę nekontroliuojami čečėnai ketina viską sudeginti, rašo uapress.info.
Viačeslavas Ponomariovas
Viačeslavas Ponomariovas / „Scanpix“ nuotr.

„Mieli Slovjansko gyventojai, dabartinė situacija yra nebevaldoma. Rusai nesilaikė savo pažadų mums padėti, jeigu Kijevo chunta pradės rusų genocidą“, – aiškino teroristų vadas.

Ukrainos pajėgos sunaikino daugumą jo vadovaujamų separatistų, o Rusija užuot atsiuntusi savo karius, atsiuntė nekontroliuojamus samdinius iš Čečėnijos, kurių pagrindinis tikslas – plėšikauti.

„Mus išdavė. Čečėnai planuoja sudeginti miestą iki pamatų“, – pareiškė V.Ponomariovas.

Jis aiškino, kad Ukrainos pajėgos sunaikino daugumą jo vadovaujamų separatistų, o Rusija užuot atsiuntusi savo karius, atsiuntė nekontroliuojamus samdinius iš Čečėnijos, kurių pagrindinis tikslas – plėšikauti.

Meru pasiskelbęs teroristas paragino Slovjansko gyventojus palikti miestą, nes. jo žiniomis, atvykę čečėnai ketina visiškai sudeginti Slovjanską, o jeigu pavyks – ir Luhanską bei Donecką.

„Turiu pripažinti, kad situacija mieste yra kritiška. Mūsų žvalgyba teigia, kad kovotojai, kurie su mumis nepalaiko jokių ryšių, ketina iki pamatų sudeginti miestą... Raginu gyventojus kuo skubiau palikti miestą, nes didelė tikimybė, kad kadirovcai savo planą įgyvendins“, – pripažino V.Ponomariovas.

Anksčiau jis teigė, kad kadirovcai į Ukrainos pajėgas šaudo iš gyvenamųjų namų kvartalų – tikėdamiesi, kad ukrainiečiai atsakys ugnimi. Taip pat atvykę čečėnai sukėlė gaisrus Slovjansko priemiesčiuose, ketindami dėl jų apkaltinti antiteroristinę operaciją vykdančius Ukrainos karius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius