Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 04 /13:32

Teroristų kontroliuojame Donecke artilerijos sviedinys pataikė į ligoninę, yra žuvusiųjų

Trečiadienį artilerijos sviedinys pataikė į ligoninę teroristų kontroliuojame Donecke, esančiame Rytų Ukrainoje. Yra žuvusiųjų.
Donecke automobilis po apšaudymo artilerijos sviediniais
Donecke automobilis po apšaudymo artilerijos sviediniais / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Apie tai BBC skelbia, remdamasi Donecko miesto administracijos pranešimu. BBC duomenimis, Ukrainos teroristų pagrindinėje „tvirtovėje“ Donecke žuvo keturi žmonės. Tuo metu naujienų agentūra „Reuters“ skelbia apie 15 žuvusiųjų.

„Apie vidurdienį (vietos ir Ukrainos laiku) artilerijos sviedinys pataikė į ligoninę; esama žuvusiųjų ir sužeistųjų“, – sakoma teroristų kontroliuojamos Donecko administracijos pranešime.

Apie vidurdienį (vietos ir Ukrainos laiku) artilerijos sviedinys pataikė į ligoninę; esama žuvusiųjų ir sužeistųjų, – sakoma teroristų kontroliuojamos Donecko administracijos pranešime.

Tuo tarpu naujienų agentūra „Interfax“, remdamasi šaltiniais teroristų paskelbtos apsišaukėliškos „Donecko liaudies respublikos“ Nepaprastųjų situacijų ministerijoje, praneša, kad per tą apšaudymą žuvo daugiau negu 15 žmonių.

„Ligoninės teritorijoje daug aukų. Preliminariai galima pasakyti, kad žuvo daugiau negu 15 žmonių. Informacija bus tikslinama“, – sakė ministerijos atstovas.

„Apšaudyta didelė ligoninė. Šiuo metu iš pastato veržiasi atvira liepsna. Į įvykio vietą atvyko ugniagesių gelbėtojų brigados, kurios pradėjo gesinti gaisrą“, – pridūrė jis.

Vienas iš Donecko teroristų vadeivų Andrejus Purginas „Interfax“ sakė, kad vyriausybės pajėgos apšaudė miesto rajoną, kuriame gyvena apie 300 tūkst. žmonių.

„Ten esama sugriovimų, sviediniai pataikė į ligoninę“, – nurodė jis.

A.Purginas taip pat paragino Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) stebėtojus ištirti šį incidentą.

„Tikimės, kad ESBO stebėtojai apsilankys įvykio vietoje, nustatys ir užfiksuos kryptį bei tašką, iš kurio buvo vykdomas apšaudymas, bei nurodys tai savo ataskaitose“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius