Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teroristų vadai su Kremliaus pilkuoju kardinolu V.Surkovu atšventė pergalę prieš Ukrainą

Į Rusiją pabėgęs vienas Donbaso teroristų vadeivų Igoris Strelkovas (Girkinas) pasigyrė, kad Maskvos restorane kartu su kitais teroristų vadeivomis bei Rusijos prezidento Vladimiro Putino patarėju Vladislavu Surkovu, vadinamu vienu Rusijos agresijos prieš Ukrainą architektų, Maskvos restorane jau atšventė pergalę prieš Ukrainą.
Vladislavas Surkovas (kairėje) ir Vladimiras Putinas
Vladislavas Surkovas (kairėje) ir Vladimiras Putinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Newsru.com rašo, kad, I.Strelkovo (Girkino) teigimu, restorane drauge su V.Surkovu šventė ir vadinamosios Donecko liaudies respublikos (DLR) ministras pirmininkas Aleksandras Zacharčenka, DLR Ministrų tarybos pirmininko pavaduotojas Aleksandras Borodajus ir DLR vicepremjeras Andrejus Purginas, atstovavęs separatistams per taikos derybas Minske.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Igoris Strelkovas ir Aleksandras Borodajus
AFP/„Scanpix“ nuotr./Igoris Strelkovas ir Aleksandras Borodajus

„Truputį nudžiuginsiu doneckiečius – praėjusį šeštadienį Maskvoje, restorane, 60 žmonių su V.Surkovu priešakyje „šventėme pergalę“. Nuo DLR „linksminosi“ Borodajus, Zacharčenka ir Purginas“, – parašė savo paskyroje socialiniame tinkle „VKontakte“ I.Strelkovas-Girkinas.

Praėjusį šeštadienį Maskvoje, restorane, 60 žmonių su V.Surkovu priešakyje „šventėme pergalę“. Nuo DLR „linksminosi“ Borodajus, Zacharčenka ir Purginas.

Pasak newsru.com, kalbėdamas apie pergalę I.Strelkovas-Girkinas turėjo galvoje Ukrainos Aukščiausios Rados priimtą įstatymą, kuriuo Rusijos karine technika ir jėga remiamų separatistų kontroliuojamiems Donbaso rajonams buvo suteiktas ypatingas statusas, o kariniuose veiksmuose dalyvavę separatistai ir teroristai buvo amnestuoti.

Švęsdamas pergalę I.Strelkovas-Girkinas, kuris vis dar jaučiasi esąs tikrasis teroristų vadeiva, atskleidė, kad teroristų vadai susiskaldę ir nekontroliuojami. Jis rašo per vakarą išklausęs penkis delegatus iš Donecko.

„Įspūdžiai labai liūdni. Nesidalinsiu jais, tik pasakysiu, kad man gėda dėl kai kurių bendražygių vadų. Tikiuosi, kad jiems perduos mano žodžius ir jie supras, dėl ko konkrečiai man gėda“, – rašo jis.

I.Strelkovas-Girkinas taip pat paskelbė, kaip bus nubausti vadai, dėl kurių „jam gėda“: „Dalis vadų nuo šios dienos negaus humanitarinės pagalbos iš mūsų užnugario dalinių“. „Tam man dar „užteks valdžios“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius