-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiro Putino patarėjas Sergejus Glazjevas pasiūlė smogti Ukrainos armijai dabar, kad ši nesustiprėtų

Rusijos prezidento Vladimiro Putino patarėjas Sergejus Glazjevas sako, kad reikėtų smogti Ukrainos kariuomenei, kol dar nėra per vėlu, skelbia unian.net.
Rusijos karys
Rusijos karys / ITAR-TASS/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Ukraina

S.Glazjevas tai pareiškė apskritojo stalo diskusijos Maskvoje metu. „Noriu priminti Winstono Churchillio žodžius: „Tas, kuris tarp gėdos ir karo renkasi gėdą, gauna ir karą, ir gėdą vienu metu.“ Tai šiuolaikinis karas. Tai nereiškia, kad mums reikia nukreipti savo tankus į Kijevą, tačiau bent jau nutraukti žmonių genocidą galime“, – sakė jis. 

„Tam tereikia uždaryti oro erdvę ir panaudoti tą patį karinės technikos nukenksminimo mechanizmą, kurį naudojo amerikiečiai Libijoje. Jie iš pradžių uždarė oro erdvę, vėliau iš oro bombardavo karinę techniką, artileriją, aviaciją ir tokiu būdu režimą, su kuriuo kariavo, pavertė nebesugebančiu kovoti. Mes vis dar turime galimybę tai padaryti, po pusės metų tokio šanso jau nebeturėsime“, – sakė jis. 

Jis pareiškė, kad Ukrainos valdžia militarizuoja ir mobilizuoja žmones prieš Rusiją. Jo teigimu, ši „galinga karinė mašina“ yra orientuota prieš Rusiją ir „galutinis visų šių veiksmų tikslas yra karas su Rusija. Mes negalėsime, praradę Donbasą, išlaikyti taiką, nes kitas tikslas, kuris yra deklaruojamas – Krymas“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius