-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 23

Kaune pagreitį įgavo nemokamos zumbos treniruotės

„Kauno jaunimo slėnio“ inicijuotos nemokamos zumbos treniruotės Kaune, prisijungusios prie projekto „Judėk sveikai“, šią savaitę sėkmingai startavo sulaukusios gausaus būrio žmonių.

Zumbos treniruotės sujungia aerobiką su įvairiais šokio judesiais, kuriuos lydi muzika, taigi treniruotė tampa daug smagesnė ir išlieka labai efektyvi. Šie užsiėmimai tinka norintiems numesti svorio ar tiesiog pagerinti savo fizinę formą. Tai yra kardio treniruotė, kuri į darbą įsitraukia visi raumenys, todėl per valandą smagių šokio judesių, galima sudeginti iki tūkstančio kalorijų. Zumba yra labai įvairi, tiek savo šokio stiliaus galimybėmis, kuomet treniruotėje galite išvysti salsos, merengue, mambo, sambos, flamenko, hiphopo ar net pilvo šokio judesius, tiek atlikimo būdu, nes galima treniruotis su svarmenimis ir vandenyje.

Zumba atsirado 2001 Pietų Amerikoje, bet tik išpopuliarėjus JAV, įgavo pagreitį visame pasaulyje.

„Kuomet prieš ketverius metus pradėjau vesti zumbos treniruotes, Lietuvoje jos buvo dar nežinomos, daug kas klausdavo, kas tai yra, bet šiandien jau dauguma žino apie jas ir gausiai renkasi šias treniruotes“, – apie šios treniruotės populiarumą Lietuvoje papasakojo trenerė Lina Mickutė.

Zumba yra tinkama įvairaus amžiaus žmonėms, šias treniruotes lanko vaikai, suaugusieji ir senjorai. Vis tik Lietuvoje vaikinai retai apsilanko zumboje, nors tam nėra jokios svarios priežasties.

Zumbos treniruotės vyks visos vasaros metu, trečiadieniais ir penktadieniais 18 val. 30 min. Vytauto parke.

VIDEO: Kaune pagreitį įgavo nemokamos zumbos treniruotės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius