-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 17

Kaune surengta kalėdinė akcija: pusšimčiui vaikų – po Kalėdų senelį ir keturratį

Kiekvienas vaikas Kalėdų proga laukia išskirtinių dovanų. Asmeninis Kalėdų senelis, vairuojantis keturratį – argi ne svajonė? Šeštadienį Kauno moterų LIONS klubas kartu su keturračių mėgėjų klubu „Kauno Jawos“ parengė įsimintiną kalėdinę staigmeną ypatingiems vaikams – Senamiesčio vaikų dienos centro ir Kauno arkivyskupijos Caritas programos „Vaiko gerovės institutas“ bendruomenei.
Kalėdinę staigmeną Senamiesčio vaikų dienos centro bendruomenei
Kalėdinę staigmeną Senamiesčio vaikų dienos centro bendruomenei / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Kaip informuoja Kauno moterų LIONS klubas, beveik keturiasdešimt Kalėdų senelių rūbais pasipuošusių motociklininkų užsisodinę ant keturračių vaikus apsuko ratą po Senamiestį ir nuvežė iki pačioje miesto širdyje, Rotušės aikštėje, papuoštos eglutės. Pasak klubui „Kauno Jawos“ vadovaujančio Evaldo Mačiulio, kalėdinė keturračių kelionė po Kauną – jau penktus metus gyvuojanti klubo tradicija.

Šiemet apsilankymas prie Rotušės aikštėje papuoštos eglės buvo kitoks, nes vyrai atriedėjo kartu su vaikais iš socialinės rizikos ir sunkiai besiverčiančių šeimų. Taip jie prisidėjo prie Kauno moterų LIONS klubo iniciatyvos sukurti šventę Senamiesčio vaikų dienos centrą lankantiems moksleiviams.

„Mūsų veikla būtų neįmanoma be savanorių, rėmėjų ir mūsų socialinių partnerių pagalbos“ – dėkodama už vaikams dovanotą apsilankymą teatre, žaislus ir saldumynus sakė Centro direktorė Aušra Žukauskaitė.

Vaikams, kurie nedaug gyvenime matę šviesių dalykų, buvo labai smagu. Ne tik pasivėžinti, bet ir sulaukti dėmesio iš fotografų, praeivių, pačių keturratininkų. Kas vienam mažmožis, kitam – didžiulis įvykis.

Tarptautinė LIONS klubų asociacija yra didžiausia pasaulyje visuomeninė klubinė organizacija. Lietuvoje šiuo metu veikia trisdešimt vienas LIONS klubas, iš jų vienuolika – moterų klubai. Pats jauniausias – Kauno moterų LIONS klubas, inauguruotas vos prieš du mėnesius, minint pasaulinio LIONS judėjimo šimtmetį.

Klubo narės – skirtingos patirties turinčios teisininkės, finansininkės, gydytojos, psichologės ir verslininkės. Prioritetinės Kauno moterų LIONS klubo veiklos kryptys – pagalba sergantiems vaikams, sunkiai besiverčiančioms šeimoms, su užimtumo ir socialinėmis problemomis susiduriančioms moterims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius