-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 19

Kauniečiai kviečiami į tradicinį pikniką prie Kauno pilies

Ketvirtadienį 18 val., kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į „Kauniečių pikniką“. Kasmet vis daugiau dalyvių sulaukiantis renginys šiemet Kauno pilies papėdę pavers neatpažįstama vieta. Čia nuostabų reginį kurs Klaipėdos Pilies teatro netikėti personažai, o gyvos muzikos koncertą dovanos grupė “Pop in Jazz“.
Piknikas Kaune
Piknikas Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Palydėti vasarą draugiškame iškylautojų būryje – kauniečių pamėgta tradicija. Tarp piknikautojų dažnai galima sutikti jaunas šeimas, senelius su anūkais, jaunimą, kurie  džiaugiasi buvimu kartu jaukioje atmosferoje. Tradiciškai svečiai yra vaišinami „Auksės“ sumuštinių duona, tiesiai iš  „Gardėsio“ kepykloje, kuri puikiai tinka pikniko iškyloms.

Šiemet pikniko dalyviai vasarą palydės gyvos muzikos skambesiu. Šį kartą koncertą kauniečiams dovanos grupė „Pop in Jazz“, o Klaipėdos Pilies teatras upės pašonėje sukurs mistinę atmosferą ir į nuotaikingą fotosesiją pakvies mažuosius šventės dalyvius.

Pikniką vainikuos pantomimos aktorių spektaklis. Simboliška, jog Kauno pilies papėdėje Klaipėdos Pilies teatro netikėti personažai kvies pasinerti į užburiančią atmosferą ir visus susirinkusiuosius nukels į 19-ojo amžiaus laikmetį. Spektaklis, specialiai pritaikytas pilies papėdės erdvei, piknikautojus trumpam nukels į prašmatnių kostiumų, šokio ir meilės pasaulį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius