-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 23

Maloni staigmena kauniečiams: atnaujinti Santakos parko takai

Kauniečių ir miesto svečių pamėgtame Santakos parke ir jo prieigose - malonūs pokyčiai. Visą praėjusią savaitę šiame parke dirbę bendrovės „Kauno keliai" darbininkai užbaigė dviračių ir pėsčiųjų takų dangos atnaujinimo darbus.
Atnaujintas takas
Atnaujintas takas

 

„Santakos parkas tiek istoriniu, tiek kultūriniu požiūriu Kaunui yra labai vertingas ir svarbus, todėl jį turime puoselėti ir branginti. Prieš šešerius metus Santakos parke buvo išvalyti brūzgynai, išgenėti medžiai. Vėliau buvo sutvarkytos Nemuno ir Neries pakrantės. Šįmet kelininkams buvo pavesta užduotis atnaujinti pėsčiųjų ir dviračių takus, besidriekiančius parko teritorijoje. Nuo šiol kauniečiai, važinėdami dviračiais ar vaikščiodami pėsčiomis, jausis dar komfortabiliau", - akcentavo Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Nuo šiol kauniečiai, važinėdami dviračiais ar vaikščiodami pėsčiomis, jausis dar komfortabiliau

„Per praėjusią savaitę buvo atnaujinta dviračių tako atkarpa, einanti nuo P. Vileišio tilto iki Kauno pilies automobilių stovėjimo aikštelės, bei dviračių tako atkarpa, vedanti į vaikų žaidimo aikštelę, ir Jono Pauliaus II vardu pavadintą skverą Santakos parke. Kelininkai taip pat sutvarkė tas bendrojo tako atkarpas, kurių būklė buvo prasčiausia", - teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Iš viso buvo atnaujinta daugiau nei 1 tūkst. kv. m ploto takų.

Atnaujinti takai
Atnaujinti takai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius