-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08

Moters dienos proga – Kauno apskrities policijos pareigūnų staigmena

Audronė, Deimantė ir Skaistė – tai trys žavios damos, kurias pirmadienio popietę nusprendė aplankyti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai. Gruodžio mėnesį per pareigūnų vykdytą akciją „Iš rankų į rankas“ vienišos mamos nedrąsiai išsakyta svajonė apie kompiuterį dukroms nebuvo pamiršta, informuoja Kauno apskrities policija.
Moters dienos proga – Kauno policijos pareigūnų staigmena
Moters dienos proga – Kauno policijos pareigūnų staigmena / Kauno apskrities VPK nuotr.

Artėjant Kovo 8-ajai, Kauno apskrities policijos pareigūnai vyko į Vilkijos seniūnijoje esantį Ručkonių kaimą, kur nešini kompiuteriu, gėlėmis, šiltais pledais bei saldžiomis vaišėmis vyko pasveikinti vienišos mamos Audronės bei jos dviejų dukrų Deimantės ir Skaistės.

Be dovanų, kurias pareigūnai atvežė, mergaičių ir jų mamos laukė maloni staigmena – visa šeima kartu keliavo moteriškai pasilepinti į vieną iš Kauno centre esančių grožio salonų. Profesionalūs kirpėjai Vismantas, Rita bei Augustė, atsižvelgdami į šių itin laukiamų klienčių norus, pasirūpino, kad jos iš salono išeitų kaip niekad gražios. Grožio salono atstovai šeimos neišleido namo neįteikę dovanų – plaukų grožiui puoselėti padovanojo įvairių plaukų priežiūros priemonių.

„Jei turime galimybę suteikti tai, ko kitam tikrai reikia, nesvarbu, ar tai materialią vertę turintis daiktas, ar tiesiog šilti jausmai – dalykimės. Prisidedant prie kitų laimės pati geriausia padėka yra šilta šypsena bei nuoširdžiai ištartas ačiū“, – dalytis gerumu ragina Kauno apskrities vadovybė.

Netikėtumų netrūko ne tik šeimai, bet ir policijos pareigūnams. Per kelionę užklimpo vienas iš dviejų džipų, kuriais pareigūnai vyko lankyti vienkiemyje gyvenančios šeimos. Tačiau į pagalbą atskubėjo traktorius ir viskas baigėsi laimingai.

VIDEO: Moters dienos proga – staigmena nuo Kauno policijos pareigūnų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius