-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 05

Negavę pinigų, „Kauno tiltai“ stabdytų Panemunės tilto statybas

Didžiausia Baltijos šalyse kelių ir tiltų statybos bendrovė „Kauno tiltai“ gali stabdyti Panemunės tilto statybas, jei negaus 23 mln. litų už praėjusiais metais atliktus darbus, rašo „Kauno diena“.
Panemunės tiltas
Panemunės tiltas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Įmonė sutinka ir toliau tilto statybą finansuoti savo lėšomis, tačiau, „Kauno dienos“ žiniomis, reikalauja, kad būtų atsiskaityta už praėjusių metų darbus. Kauno savivaldybė šiam tikslui skolinasi 12 mln. litų bei prašo Vyriausybės, kad iš kelių programos tilto statyboms šiais metais turi būti skirta bent tokia pati suma.

Premjeras Algirdas Butkevičius yra pažadėjęs, kad finansavimas tiltui bus skirtas, tačiau Kauno meras Andrius Kupčinskas teigia, kad kol kas numatyta tik 5 mln. litų.

„Tikimės, kad premjero pažadą lydės ir sprendimai, bet kol kas turime laišką, kuriuo informuojama, kad planuojama skirti tik 5 mln. litų. Panemunės tilto statybų finansavimo klausimo nėra ir Vyriausybės darbotvarkėje“, – sakė A.Kupčinskas.

„Pernai “Kauno tiltai„ statybos darbų atliko už 24 mln. litų. Kauno miesto savivaldybė bendrovei kol kas su mokėjo tik 12 mln. litų. Šiais metais “Kauno tiltai„ yra numatę atlikti tilto statybos darbų dar už 41 mln. litų. Taigi, metų pabaigoje Panemunės tilto statybos darbų bendrovė bus atlikusi iš viso už 65 mln. litų“, – teigė bendrovės atstovė spaudai Rimantė Jablonskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius