Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 29

Savaitgalį bus ribojamas automobilių patekimas į Kauno rotušės aikštę

Šeštadienį Kaune bus įžiebta pagrindinė miesto eglė. Tam skirtas renginys, kaip įprasta, vyks Rotušės aikštėje. Kauno miesto savivaldybė ragina gyventojus į senamiestyje vyksiančią šventę atvykti viešuoju transportu ir perspėja, kad automobilių patekimas į Rotušės aikštę bus apribotas ne tik šeštadienį, bet ir sekmadienį.
Kauno Kalėdų eglė
Kauno Kalėdų eglė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informavo Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyrius, leidimą įvažiuoti į pagrindinę miesto aikštę turės tik čia gyvenantys miestiečiai bei specialiųjų tarnybų automobiliai.

„Žinant, jog savaitgalį miesto Rotušės aikštėje buriuosis tūkstančiai kauniečių, nuspręsta ženkliai apriboti transporto priemonių patekimą. A.Jakšto g. ir Muitinės g. visą dieną budės policijos pareigūnai ir praleis tik senamiestyje gyvenančius kauniečius. Įvažiavimas į Rotušės aikštę M. alančiaus g. bei iš Karaliaus Mindaugo pr. bus visiškai draudžiamas“, – pabrėžė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras. Apribojimai galios iki pirmadienio. 

Į šventę kauniečiai kviečiami atvykti viešuoju transportu. Numatyta, kad po šventės namo miestiečiai galės grįžti papildomais autobusais ir troleibusais. 

Po šventės iš stotelių „Kauno pilis“ papildomai išvyks 4-ojo, 10-ojo, 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g.“), 37-ojo maršrutų autobusai. Taip pat kursuos ir papildomi 1-ojo (tik link A. Juozapavičiaus pr.), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.“), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius