-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 16 /15:02

„Skęstančiu“ Kauno kiemu susirūpinta tik po gyventojų kreipimosi į žiniasklaidą

Į 15min kreipęsis kaunietis teigė savaitę laukęs, kol daugiabučio kieme bus išspręsta užsikimšusios nuotekų tinklų sistemos problema. Į baseiną primenantį kiemą „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos darbuotojai atvyko praėjus mažiau nei valandai po redakcijos bandymo susisiekti su bendrovės atstove spaudai.
Žukausko gatvėje užlieta mašinų stovėjimo aikštelė
Žukausko gatvėje užlieta mašinų stovėjimo aikštelė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Į redakciją paskambinęs kaunietis, gyvenantis Žukausko g. 39, pasakojo, kad kiemas tiesiog skęsta.

„Nuo lietaus užsikimšo kanalizacija. Paprašiau namo administratoriaus, kad paskambintų iškviesti avarinę (tarnybą). Paskambino maždaug kovo 7 d., bet problema nebuvo išspręsta“, – 15min pasakojo kaunietis.

Vyras teigia pats dar kartą paskambinęs „Kauno vandenims“ kovo 14 d., jų atstovai, vyro žodžiais, atvyko tik po paros – penktadienio pavakarę.

„Apsidairę kieme, pabandę dratu atkišti (sistemą) išvažiavo, o šeštadienį kiemą vėl skandina lietaus vanduo. Vaizdai čia įspūdingi“, – tikino Žukausko g. 39 gyventojas.

Anot jo, tik praėjusiais metais nuklota šio – pravažiuojamo – kiemo asfalto danga, dėl tokios situacijos gadinama ir ji, ir šaligatvis, nes kai kurie vairuotojai užvažiuoja ant jo.

Šeštadienį 15min susisiekė su „Kauno vandenų“ avarine tarnyba, bandė susisiekti su bendrovės atstove spaudai, tačiau nurodytu telefonu atsiliepė jos dukra.

Praėjus mažiau nei valandai po skambučio „Kauno vandenų“ atstovei spaudai, su redakcija vėl susisiekė Žukausko g. 39 gyventojas – teigė, kad į užlietą kiemą pagaliau atvyko avarinė tarnyba ir „baseino“ jame nebeliko. Vyras dėkojo 15min už pagalbą.

Dar kartą po kiek laiko paskambinęs redakcijai kaunietis patikslino, kad „Kauno vandenų“ atstovai „nukėlė groteles, laužtuvu išdaužė asfaltą, kuris trukdė nutekėti vandeniui. Padarė, kad vanduo nubėgtų, tačiau atkišimo darbus paliko patiems gyventojams“. Anot jo, šeštadienio popietę patys gyventojai „dviese atsiklaupę valo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius