-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 21

Režisierė L.Lužytė apie filmą „Žmonės, kurie ne aš“: „Lengviausiai susitapatins išgyvenę skyrybas“

Mar del Platos kino festivalį laimėjusi ir į „Kino pavasarį“ atvykstanti režisierė Hadas ben Aroya pati įkūnija filmo „Žmonės, kurie ne aš“ pagrindinę heroję. Ji apriboja savo dabartinį pasaulį tik butu ir gatve, kurioje taip pat gyvena buvęs mylimasis. Džoja niekaip nenori jo paleisti ir desperatiškai stengiasi susigrąžinti, kol vieną dieną nesusipažįsta su intelektualu Niru. 
Kadras iš filmo „Žmonės, kurie ne aš“
Kadras iš filmo „Žmonės, kurie ne aš“

Šią juostą apie komplikuotus jausmus ir sutrikusią filmo heroję pamatė ir neseniai ekranuose sužibėjusios lietuviškos juostos „Amžinai kartu“ režisierė Lina Lužytė. Jos dokumentinis filmas „Palaukit mūsų!“ taip pat pasirodys „Kino pavasario“ programoje „Filmai šeimai“, o kol kas dalinamės Linos trumpu komentaru apie filmą „Žmonės, kurie ne aš“.

VIDEO: Žmonės, kurie ne aš (People That Are Not Me) I Kino pavasaris 2017

Labiausiai su filmu „Žmonės, kurie ne aš“ susitapatins tie, kuriems yra tekę skirtis ar tiksliau tie, kurie buvo palikti. Pagrindinės filmo herojės vardas yra Joy, kas reiškia džiaugsmą, bet jo šiame filme maža. Tai skaudus filmas apie poskyrybinį laikotarpį, apie ieškojimą kelių, kaip toliau gyventi, apie bandymą suprasti, kas esi ir ar, išvis, dar esi.

Nors filmo tema skaudi, bet ašarų jame nėra, atvirkščiai, – filme skamba daug muzikos, mirga diskotekų šviesos, daug flirto ir meilės scenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius