-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 20

Klaipėdoje patvirtinti kandidatai į seniūnaičius

Birželio 21 d. Klaipėdos mieste prasideda gyventojų apklausos dėl seniūnaičių rinkimų vykdymas. Apklausą vykdys komisijos seniūnaičių rinkimams organizuoti protokolu kandidatais į seniūnaičius patvirtinti klaipėdiečiai.
„Memel motor fest 2017“
„Memel motor fest 2017“

Komisija seniūnaičių rinkimams organizuoti, kurią sudarė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius, patikrino užsiregistravusių į kandidatus asmenų duomenis, jų atitiktį įstatymų reikalavimams.

Kandidatais į 2017-2019 metų kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės seniūnaičius patvirtinti 3 asmenys į tris seniūnaitijas.

Nuo birželio 21 d. iki liepos 10 d. balsuoti už savo seniūnaitijos kandidatą į seniūnaičius klaipėdiečiai gali ir elektroniniu būdu. Prisijungę prie savivaldybės svetainės www.klaipeda.lt per elektroninės valdžios vartus, įėję į skyrių „Seniūnaičių rinkimai“, žmonės gali atiduoti savo balsą.

Pakartotiniai rinkimai taip pat vyks Alksnynės g., Dainavos, Klaipėdos vandens seniūnaitijose, kurios turėjo iškeltus kandidatus, tačiau kandidatai nesurinko reikiamo savo seniūnaitijų gyventojų parašų skaičiaus.

„Labai kviečiame gyventojus aktyviai reikšti savo nuomonę. Jei gyventojai bus pasyvūs, seniūnaitija liks be savo atstovo, o savivaldybė rengs pakartotinus rinkimus,“ – ragina Komisijos seniūnaičių rinkimams organizuoti pirmininkė Elida Mantulova. Šiuo metu Klaipėdos seniūnaitijose visuomeniniais pagrindais dirba 13 seniūnaičių iš 55.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius