Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 27

Šeštadienį Klaipėdos Poilsio parke šurmuliuos Judrioji mugė

Šį šeštadienį Klaipėdos Poilsio parkas taps sporto, meno, kūrybos, technikos, intelektualios veiklos ir žaidimų miestu, o jo „gyventojai“ pristatys veiklas, skirtas kryptingam mokslo metų užimtumui, supažindins su įvairiomis sporto šakomis, kvies dalyvauti įdomiausiuose ir smagiausiuose užsiėmimuose bei treniruotėse ir patirti tik geriausias emocijas. Poilsio parke vyks jau tradicija tapęs renginys „Judrioji mugė”.
Klaipėdoje rengiama Judrioji mugė
Klaipėdoje rengiama Judrioji mugė / Organizatorių nuotr.

Anksčiau šis renginys vykdavo „Švyturio“ arenoje, praėjusiai metais – Malūno parke, o šiemet nuspręsta persikelti į dar didesnę erdvę – Poilsio parką.

Į Poilsio parką turėtų sugužėti kelios dešimtys sporto būrelių ir klubų, taip pat gausybė meno ir kūrybiškumą ugdančių būrelių, naujųjų technologijų, muzikos, užsienio kalbų, verslumą ir lyderystę skatinančių būrelių ir kitų neformalaus ugdymo atstovų.

„Judriosios mugės“ organizatoriai – Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla (LAM) ir būrelių bei užimtumo mugė „Z vaikai“ – visus dalyvius ir svečius ragina neišsigąsti galimo lietaus ir aktyviai dalyvauti šioje šventėje.

„Nėra prasto oro, yra tik bloga apranga. Būkite aktyvūs, dalyvaukite mūsų renginyje, įsiliekite į sporto ir kitų būrelių sūkurį ir pajusite neblėstančių įspūdžių bei emocijų. Aktyviausieji turės progos laimėti ir prizų“, – sakė organizatoriai.

Veiksmo ir turnyrų – galybė

Poilsio parkas bus suskirstytas į atskiras erdves: sporto šakų ir turnyrų, būrelių ir užimtumo mugę „Z vaikai“, „Startuko“ šeimų sporto šventės ir „Minimelts“ nuotykių parko zonas.

Renginys startuos apšilimu ir mankšta su lengvosios atletikos treneriais Vilte Čiapiene ir Benediktu Mickumi.

Tuoj po jų scenoje vyks daugybė pasirodymų: "Motus" šokių mokyklos Flashmob'as, „Tina Dance fitness studio“ narių pasirodymas, „Yoga ZOO“ mankšta vaikams ir prizai su Alina Bocman, krepšinio klubo „Oranžinis Kamuolys“ metimo į krepšį varžybos, parodomoji programa „Atrask save su Okinava“, šokių žingsneliu su šokių studija „Tendance“, liaudies šokiai visiems su „Tendance“, YAMAHA muzikos mokyklos programa ir daug kitų veiklų.

Organizatorių nuotr./Vaikų stalo tenisas
Organizatorių nuotr./Vaikų stalo tenisas

Taip pat įrengta ir turnyrų zona. Vyks Klaipėdos pliažo tinklinio klubo „King of the beach“ vaikinų (iki 16 metų) ir „Queen of the beach“ merginų (iki 18 metų) tinklinio turnyras, Klaipėdos teniso klubas „Tennis star“ vaikų teniso turnyras, Klaipėdos futbolo mokyklos organizuojamas 5x5 futbolo turnyras, Vakarų stalo teniso akademijos organizuojamos stalo teniso varžybos berniukams ir mergaitėms, Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokykla kartu su 3x3 Klaipėdos lyga organizuoja „Judriosios mugės 3X3 krepšinio turnyrą“, vyks ir „Minimelts“ nuotykių parko disgolfo varžybos.

Visi lankytojai kviečiami ne tik pamatyti, bet ir pabandyti, sudalyvauti, pabendrauti ir išsirinkti sau tinkamą sporto šaką.

Ekstremalai keliasi po stogu

Dėl galimo lietaus yra vienas pokytis – Poilsio parke po atviru dangumi turėjęs vykti ekstremalaus sporto renginys „Seaside session’21“ dėl lietaus keliasi į kitą vietą – uždarą (po stogu) riedėjimo parką (adresu Gluosnių sk. 2, 2K).

Organizatorių nuotr./Vaikų paplūdimio tinklinis
Organizatorių nuotr./Vaikų paplūdimio tinklinis

Čia nuo 11.30 iki 18.30 val. vyks riedlenčių (SKATE), BMX dviračių, paspirtukų (SCOOT) ir riedučių (INLINE) kovos.

Pagrindinis veiksmas visgi, nors ir jei lis, nuo 11 iki 17 val. vyks Klaipėdos poilsio parke.

Poilsio parkas bus suskirstytas į atskiras erdves: sporto šakų ir turnyrų, būrelių ir užimtumo mugę „Z vaikai“, „Startuko“ šeimų sporto šventės ir „Minimelts“ nuotykių parko zonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius