-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 30

Kodėl Antanas mėgsta ilgų plaukų šukuosenas?

Kodėl Seimo narys Antanas Nedzinskas mėgsta ilgų plaukų šukuosenas? – klausia dienraščio „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“. Pasirodo, jo išrinkta kirpėja 32 metų Oksana Donelaitė-Dūdienė gyvena Šiauliuose, ir Vilniuje gyvenantis politikas retai suplanuoja keliones į kitą miestą.
TPP kandidatas į Seimą Antanas Nedzinskas laimėjo Dzūkijos apygardoje.
Antanas Nedzinskas / BFL nuotr.

Meistrės iš Šiaulių klientų sąraše – daugybė įžymybių. Tai, kad pas ją kerpasi daug įžymybių, nenuostabu, nes ji šiemet gavo prestižiškiausio Lietuvos profesionalių kirpėjų konkurso „Auksinės žirklės“ pagrindinį prizą.

Vienas jos ištikimų klientų – ir politiku neseniai tapęs A.Nedzinskas. Moteris teigia, kad anksčiau, kol dar nebuvo išrinktas į Seimą, Antanas kirpdavosi kas septyni mėnesiai, dabar į Šiaulius atvažiuoja kas keturis. Kirpėja juokauja, kad Antanas yra ištikimas klientas – verčiau vaikščios apžėlęs, bet kitur tikrai nesikirps.

Seimo narių pas ją atvažiuoja ir daugiau – vieną apsikirpti atvedė žmona, kitam patarė sūnus.

Pas ją kerpasi ir dainininkas Alanas Chošnau. Tačiau, skirtingai nei A.Nedzinskas, į Šiaulius atlikėjas nevažiuoja – Vilniuje gyvenantį muzikantą ir jo gyvenimo draugę Aidą Žiliūtę kirpėja aplanko pati, kai atvažiuoja į sostinėje vykstančius seminarus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius