Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 24

Arūnas Valinskas. Garsiausių Lietuvos senelių Landsbergio ir Kerbedžio išmintis: nuo pedofilijos iki kiaulių

Buvo kadaise tokia Sigito Gedos pjesė, kurios jau pats pavadinimas „Ką senelis padarys, viskas bus gerai“ tapo folkloru. Atrodo, kad po pastarųjų dviejų savaičių įvykių, kuriuose sudalyvavo du garsūs Lietuvos seneliai, šį posakį jau laikas pakeisti: „Ką senelis pasakys, viskas bus blogai.“
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

O tie du seneliai – tai garsiausio Lietuvos anūko Gabrieliaus Landsbergio senelis Vytautas Landsbergis, taip pat garsiausiu Lietuvos scenos seneliu save tituluojantis Kastytis Kerbedis. O ir prisikalbėjimų temų diapazonas tiesiog stulbinantis – nuo pedofilijos, oligarchų iki kiaulių. Bet apie viską iš eilės.

Pirmiausia V.Landsbergis kažką ne itin rišlaus prikomentavo apie konservatorių partiją vis dar krečiantį galimą pedofilijos skandalą dėl dabar jau buvusio Seimo ir jų frakcijos nario Kristijono Bartoševičiaus.

Mindaugo Mikulėno nuotr./TS-LKD diskusija „Kaip pandemija pakeitė politiką?“
Mindaugo Mikulėno nuotr./TS-LKD diskusija „Kaip pandemija pakeitė politiką?“

Susipainiojęs savo paties komentaruose, partijos garbės pirmininkas vėliau turėjo dievagotis, kad ne taip buvęs suprastas ir kad skiria homoseksualumą nuo pedofilijos. Kyla didelis klausimas, ar profesoriui reikėjo veltis į tas diskusijas. Juk jei anūkas pačiame skandalo įkarštyje išvyksta atostogauti, tai gal iš tiesų šis reikalas nevertas net senelio rūpesčių?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius