Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 04

Arūnas Valinskas: Nauja pasaka „Gražuolė ir pabaisa“ – apie A.Bilotaitę ir generolą „Vėtrą“

Nors rudens orai yra palyginti ramūs, bet apie politinio klimato pokyčius pastarosiomis savaitėmis to nepasakysi. Įtampos tarp pačių konservatorių dėl artėjančio biudžeto netrūksta, bet atomazga laukia prieš pat šv. Kūčias, kai jis bus tvirtinamas Seime. O kol kas viską nustelbė politinėje padangėje driokstelėjęs fejerverkas dėl buvusio Viešojo saugumo tarnybos (VST) vadovo generolo Ričardo Pociaus pasitraukimo iš pareigų.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Maža to, kad išėjo, bet dar ir apkaltino vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę mobingu, nekompetencija, kenkimu valstybei, teisinių procedūrų ignoravimu ir viskuo, kas tik įmanoma.

R.Pociui prabilus apie jo atžvilgiu galimai taikytą mobingą, po kiek laiko, bet ne iškart, sugalvojusi, jos nuomone, „genialų atsakymą“ į tokius generolo kaltinimus, ministrė A.Bilotaitė pareiškė, kad „nevertė generolo nei lūpų dažytis, nei avėti aukštakulnius“.

agne-bilotaite-pateike-savo-pozicija-del-ricardo-pociaus-atleidimo-6358e24b153fb
agne-bilotaite-pateike-savo-pozicija-del-ricardo-pociaus-atleidimo-6358e24b153fb

Įdomu, kas ministrei patarė tokius blėnius kalbėti? O gal ji jau kaip Prezidentas Gitanas Nausėda – įtikėjo savo nepakartojamu humoro jausmu ir gali sau leisti skiesti įvairiausias nesąmones, kaip apie „vakarus su mergina prie ežero“?

Panašu, kad A.Bilotaitė užsimiršo, kokias pareigas šiuo metu užima, ir nusikėlė į tuos laikus, kai pati ir lūpas dažėsi, ir aukštakulnius avėjo grožio konkurse „Mis Klaipėda“. Teko jame pirmininkauti žiuri. Galiu tik su malonumu prisiminti tokią labai simpatišką merginą Agnę B., kuri netgi laimėjo vieną iš rungčių. Visgi ministrės pasisakymai – tai ne prisistatymas grožio konkurse.

O gal tai susiję su vardu? Agnė Širinskienė, Agnė Zuokienė, dabar ir Agnė Bilotaitė. Kaip Agnė, taip viena už kitą daugiau blėnių prikalbėjusi. Iš visų mano pažįstamų Agnių adekvačiausia, ko gero, yra Agnė Petravičienė, Radžio draugė. Nors jei taptų ministre, gal ir jai stogelis pavažiuotų – išsikviestų kokį generolą ir pasakytų „tau minusą dedu“!

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Agnė Širinskienė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Agnė Širinskienė

Galime lažintis, kad ateinančiuose rinkimuose (Seimo, Europos Parlamento ar savivaldybių) tikrai išvysime naujojo politiko R.Pociaus pavardę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius