-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas: „Ramūnai Karbauski, ieškai kaltų? Pasižiūrėk į veidrodį!“

Praėjusią savaitę vykęs 11-asis festivalis „Naisių vasara“ sukėlė seniai matytą skandalą, o tiksliau – didžiulę audrą Lietuvos muzikiniame pasaulyje – šventės išvakarėse renginyje atsisakė dalyvauti visos ryškiausios žvaigždės: „The ROOP“, Donatas Montvydas, Saulius Prūsaitis ir svečiai iš Ukrainos grupė „TaRūta“.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Valstiečių ir žaliųjų partijos lyderis ir festivalio rengėjas Ramūnas Karbauskis iš karto apkaltino politinius oponentus, kad tokie veiksmai yra iš anksto gerai paruošta ir įvykdyta konservatorių provokacija: „Ir reikia suprast, kad ta provokacija būtent dėl to ir yra ypatinga, kad ji buvo suorganizuota ir suplanuota iš anksto, kad visi pasakytų tą pačią paskutinę dieną“, – sąmokslo teorijas dėstė Ramūnas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ramūnas Karbauskis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ramūnas Karbauskis

Visgi svarbiausias klausimas – ar ne per toli ieško kaltų festivalio organizatorius?

Maža to, kaip sako Ramūnas, pasirodo, konservatoriai ne tik kruopščiai šią provokaciją suplanavo, bet patys ir įgyvendino, nes tai jie skambinėjo ir siuntinėjo melagingas žinutes atlikėjams, ragindami nedalyvauti festivalyje.

„Melagingos žinutės, šlykščios žinutės, kurias siuntė ukrainiečių atlikėjams, be to, mes jau atsekėme, iš kur jos buvo siųstos – jos yra politikų. Ne paprastų piliečių, o politikų. Ta prasme konservatorių partijos. Mes šita informacija atitinkamai pasidalinsime su visuomene, kas ir ką skleidė“, – pareiškė R. Karbauskis.

Norėčiau iš aš pasisakyti šiuo Lietuvai be galo svarbiu klausimu, nes asmeniškai kalbėjau su Donatu Montvydu ir Sauliumi Prūsaičiu. Paaiškėjo, kad nė vienas nėra gavęs iš jokių politikų, tuo labiau konservatorių, jokių žinučių ar raginimų nedalyvauti festivalyje. Neabejoju, kad grupės „The ROOP“ ir „TaRūta“ taip pat negavo nieko panašaus. Tai tiesiog dar vienas įžūlus Ramūno Karbauskio melas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius