-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 30

Arūnas Valinskas. Seimo nariai Žemaitaitis ir Gražulis specialiai „įsiprašė“ į apkaltas, nes tai naudinga!

Dviejų tautos išrinktųjų – Seimo narių Petro Gražulio ir Remigijaus Žemaitaičio – apkaltų procedūroms skiriama vis daugiau laiko Seime, Konstituciniame Teisme, Generalinėje prokuratūroje, o dar kiek žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio, nes tiesiog neįmanoma nereaguoti į jų rengiamus šou pasirodymus ir institucijų pareigūnų reakcijas. Tik ar būtina „užsukti“ tiek procedūrų, įdarbinti net keletą institucijų ir šimtus jose dirbančių žmonių atitraukti nuo tiesioginių darbų, kad užsiimtų šių skandalistų pasisakymų ir elgesio analizėmis? Juolab, akivaizdu, kad laimėtojai šiose istorijose bus Remigijus ir Petras, iškovoję pergales vienmandatėse per būsimuosius Seimo rinkimus, gal net „pagimdę“ radikalią partiją.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visgi apie viską iš pradžių. Pradėkime nuo P. Gražulio – su galimai koldūnų verslu siejamo Seimo nario, kuris nepailsdamas ir nuosekliai per visą savo buvimo laiką Seime sukelia skandalus dirbtinai arba specialiai į juos įsivelia. Kaip? Ogi paprastai – tai bandydamas kovoti su „gėjais, „pederastais“ ir kitais, anot jo, „nenormalios orientacijos“ veikėjais arba tiesiog nepraleisdamas progos atsidurti bet kokiame skandale. Štai labai sena istorija, kurią turbūt daugelis prisimenate, kaip Petras, suvyniotas į celofaną, buvo išneštas policijos pareigūnų iš LGBT eitynių, nes užsipuolė jų dalyvius, plūdosi, kalbėjo necenzūriniais žodžiais, o į TV kameras šaukė „Už Lietuvą, vyrai“.

Viena iš naujesnių skandalingų istorijų, kai tautos išrinktasis Petras nusifilmavo sporto klubo „Kangoo Jumps“ vaizdo reklamoje, kur rėkavo „Kas nešokinės, kas nešokinės, .... tas p...“. Žinoma, tradiciškai tai sulaukė daug dėmesio ir žiniasklaidoje, nes tai buvo traktuojama ne kaip reklama, o neapykantos kurstymas prieš kitokios seksualinės orientacijos žmones. Tuo tarpu kartu su juo šokę žmonės neteko darbo minėtame sporto klube. Dar vienas, ko gero, irgi daugeliui, gerai žinomas skandalas apie „Judex“ koldūnus ir kaip šis parlamentaras darė įtaką Maisto ir veterinarijos tarnybai dėl palankesnių sprendimų šiai įmonei, o kur dar Petro asmeninė reklama ant šių koldūnų pakuotės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius