-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 17

Arūnas Valinskas. Valstybės reikalai jau pamiršti, juk rinkimai prasideda!

Italijoje yra tokia smagi, bet pavojinga naujametinė tradicija – sausio 31-ąją, Naujųjų Metų naktį, pro namų langus išmesti tiesiog į gatvę visą seną ir nereikalingą šlamštą: lėkštes, buitinę techniką ir net baldus. Panašu, kad valdančiojoje koalicijoje jau Naujieji – valdančiųjų name ne tik lėkštės dūžta, bet ir įvairiausi rakandai pro langus skraido.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Moterys – Premjerė Ingrida Šimonytė ir ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė – viena kitai plaukus rauna „kačių dvikovoje“, „laisviečiai“ savo balsais Seime nukelia biudžeto svarstymą, konservatorių vedlys Gabrielius Landsbergis ramina, kad čia nieko baisaus.

Finansų ministrė Gintarė Skaistė išdidžiai pareiškia, kad net ir nepriėmus biudžeto nieko ypatingo nenutiks, nes šalis ramiai galės gyventi pagal vieną dvyliktąją. Jeigu čia viskas taip „nieko tokio“, tai kam dėl to biudžeto kiekvienų metų pabaigoje apskritai galvą sukti?

Opozicija sėdi, karpo ausimis ir ploja katučių, nes nelabai gali patikėti tuo, kas dedasi – valdantieji ne tik, kad sau duobę kasasi, bet dar ir patys joje užsikasa!

Valdančiosios koalicijos vienybė liepsnoja ryškia liepsna, kurią degindamas knygas kursto Seimo narys „laisvietis“ Tomas Vytautas Raskevičius. Tik aš nelabai pagaunu minties, kuo su nepriimtu partnerystės įstatymu susijusios tos vargšės knygos, iš kurių viena „Kuprotas kalnas“?

T.V.RASKEVIČIAUS KNYGŲ DEGINIMO AKCIJĄ GALITE PAMATYTI ČIA: T.V.Raskevičius: Vyriausybė neturi valdančiosios daugumos pasitikėjimo

Nežinau, ką tokio savo protesto akcija norėjo parodyti T.V.Raskevičius, bet pademonstravo tik savo silpnumą ir visišką nesigaudymą situacijoje. Iki pirmojo viešai homoseksualaus Seimo nario Roko Žilinsko jam kaip iki Mėnulio – ir dėl kompetencijos, ir dėl politinės brandos.

Visgi visa šita sumaištis politikos padangėje turi vieną labai paprastą ir visiškai aiškią priežastį:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius