Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Matulaitytė-Feldhausen: Kodėl kasininkės Šveicarijoje uždirba 10 tūkstančių, o Lietuvėlėje visi skursta?

Todėl, kad jos ten dirba. O ne sėdi, plepa ir geria kavutes kaip Lietuvoje. Ar – darbo metu sėdi „feisbukuose“ ir „čatina“ su draugėmis. Suprantama, Lietuvoje gi dar niekas neįprato, kad atėjus į darbą reikia dirbti. Lietuvoje darbas vis dar traktuojamas kaip pramoga, už kurią kažkas privalo sumokėti!
Milda Matulaitytė-Feldhausen
Milda Matulaitytė-Feldhausen / Asmeninis archyvas

Ir sumokėti taip nevaikiškai, oriai, žinote, na, kaip „ten“, Vakaruose. Kad ir mes taip gyventume, kaip ten. Dirbti kaip „ten“, elgtis kaip „ten“? Uoj, na, ką jūs, tokie dalykai ne mums, tokie dalykai tik silpniems, kitaip tariant – tik tiems durniams vakariečiams!

Buvo laikai, kai aš važinėjau po lietuviškas mokyklas. Na, aš vis dar tikiu, kad labai labai norint, dar kažką galima pakeisti. Tai va, ir važinėjau po tas mokyklas, matydama prasmę. Juoba – tuo metu mano pačios dukra buvo gimnazistė, tai ir pati nebuvau nutolusi nuo moksleiviškų supratimų, kurių gal ir reikia turėti, kad galėtum suvokti, koks yra tas moksleivis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius