-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 03

Mantas Dubauskas. 4 dalykai, galėję apsaugoti kariuomenės vadą nuo skandalo

Negerai, kai NATO šalies kariuomenės vado buto nuoma tampa svarbiausia dienos naujiena. Dar didesnis smūgis reputacijai, kai antraštėse šalia kariuomenės vado atsiranda frazė „korupcijos skandalas“. Ir jau visai prastai, jei tos antraštės – rusų kalba. Deja, tai nutiko.
Mantas Dubauskas
Mantas Dubauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Dabar galima smerkti kariuomenės vadą generolą Valdemarą Rupšį, koks jis neapdairus ir karštakošis. Galima piktintis, kad žiniasklaida prikibo prie niekuo dėto vado, kuris taupė biudžeto pinigus. Arba galima pasimokyti iš klaidų, kad ateityje būtų išvengta žalos reputacijai.

Kariuomenės atstovai tvirtina, kad V.Rupšys, gaudamas iš biudžeto kompensaciją ir už šiuos pinigus nuomodamasis butą iš savo sūnaus, įstatymų nepažeidė. Galbūt. Bet to nepakanka. Yra kilę daugybė reputacijos krizių, nors šių krizių herojai nepažeidė jokio įstatymo.

Tad ką reikėjo daryti kitaip, kad būtų išvengta skandalo? Štai keturi žingsniai, galėję padėti išvengti ar bent jau sumažinti reputacinę žalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius