-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 27

Ramūnas Vilpišauskas. Kas graužia Gabrielių Landsbergį?

Užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio niūrus geopolitinių tendencijų viešas įvertinimas sukėlė diskusijas, ar nacionalinio saugumo reikalai nepaversti rinkiminės kampanijos dalimi. Ministro nerimas pagrįstas, tačiau jo raiškos laikas ir forma kelia klausimų. Atsakymai priklausys nuo darbų.
Ramūnas Vilpišauskas, Gabrielius Landsbergis
Ramūnas Vilpišauskas, Gabrielius Landsbergis / 15min koliažas

Praėjusią savaitę G.Landsbergis viešai paskelbė raginimą kalbėti atvirai apie tai, jog Vakarų paramos Ukrainai neužtenka, kad ji laimėtų karą, o karo nelaimėjus teks pradėti skaičiuoti laiką iki kito Rusijos karo prieš kitą kaimyną.

Ragindamas Lietuvą pabusti iš „malonaus taikos sąstingio“ ir skubiai imtis veiksmų stiprinti savo gynybą, jis teigė, jog jo pareiga yra „pakviesti visus prie vieno stalo ir rasti geriausią sprendimą“ ne atskirai institucijai ar politikui, bet Lietuvai.

Opozicija netruko apkaltinti Užsienio reikalų ministrą skleidžiant nepasitikėjimą NATO partneriais bei gąsdinant šalies gyventojus ir investuotojus, kurie dėl tokio pakitusio ministro tono gali nuspręsti pasitraukti iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius