Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimvydas Valatka: Teisingumas be Poncijaus Piloto

Teismų sprendimai neteisingi, visi teisėjai dirba pedofilų klanui. Ir visi vaikų psichiatrai. Tas psichiatras kaip Leninas, o anas – iš akių luptas pedofilas. Ir visa policija. Prokuratūra. Visa vaikų teisių apsauga. Visi – klanooo! Viskas surežisuota. Užsakyta. Mes – už teisinguuūmąą!

O kas gali už teisingumą einantiems ką nors pasakyti prieš?  Niekas. Net karatistė prezidentė nedrįsta. Pasirinkimas minioje tik toks – turi teisę pritarti: nėr teisingumo Lietuvoje! Tą tai jau supratom: Kūrį ir visus teisėjus – į lapyną. Visus policininkus, išskyrus du iš FNTT, ir visus prokurorus kartu su teisingumo ministru – paskui teisėjus.

Ne problema – sušėrėm audinėms. Užsigerti davėm parsidavėlių žurnalistų ir redaktorių kraujo. Jau turim teisingumą? Jei turim, tai kokį? Kieno rankomis ir kaip įgyvendinamą? Mums Venckienė tebus už vadovą?

Jokių problemų, jei jau kurti teisingumą, tai tik sugriovus seną pasaulį iki pamatų. Ant perskeltų plytų pasaulį naują pastatysim. Su Kedžių policija. Skučienės prokuratūra. Venckienės teismu. Kedžių-Venckų televizija. Stancikienės-Puteikio Seimu. Vyskupu Varkala ir klapčiuku Stoma. Iš už kampo virveles tampant Kuolio-Songailos-Ozolo tautinei direktorijai. Ir ateis jie klano gyvųjų ir mirusiųjų teisti. Ir žilas senelis daugiau nebepasakos mums apie marsiečius.

Apsalote iš laimės, kokia teisinga ir graži Lietuva iškils? Bet ar tikrai norite Garliavos minios herojų teisingumo vietoj dabartinio? Laukiate nesulaukiate? O jei taip gerai pagalvojus. Ne apskritai. Ne apie tai, ar gali tik juodą ir baltą teskiriantys žmonės teisti kitus. Ne apie tai, kad Lietuvoje gyvena ne tik visų skriaudžiami geriečiai ir visą jūsų laimę pasiglemžę blogiečiai.  Tai per daug sudėtinga mąstyti neįpratusiems. Tik dėl vieno – o kaip, jei jūsų paties teisybė kokį kartą nesutaps su Kedžių teisybe? Kas tada bus apšauktas pedofilu – Venckienė ar jūs?   

Jėzų myriop pasmerkė Jeruzalės minia – tokia pat tūžminga kaip ir minia Garliavoje. O Pilotas jos akivaizdoje elgėsi taip pat bailiai kaip ir I.Degutienė.

Kedžių troboje klykianti vaikų teisių kontrolierė, pridėjusios į kelnes policijos bailiai palikta antstolė ar pagal prezidentės dūdelę kaip bedantė gyvatė galva linksintis generalinis prokuroras kartu su visa lėta, negrabia, minios garbinamų švonderių antivalstybininkų intrigėlėmis nuolat išcentruojama blogoji teisingumo sistema jau po mėnesio kito gali pasirodyti kaip Lietuvos aukso amžius.  

Jums taip nenutiks? Ne tokiems vyrams tai nutikdavo ir nutinka. Priminkit, kas nuteisė Dievo sūnų myriop? Tik nesakykite, kad tai padarė Romos vietininkas Poncijus Pilotas.

Jėzų myriop pasmerkė Jeruzalės minia – tokia pat tūžminga kaip ir minia Garliavoje. O Pilotas jos akivaizdoje elgėsi taip pat bailiai kaip ir I.Degutienė, kuri nesugalvojo nieko gudriau, kaip tik pasiūlyti motinai atsisakyti savo vaiko, bei visa valstybė: „Dabar Pilotas ėmė stengtis jį paleisti. Bet žydai šaukė: „Jei šitą paleidi, nebesi ciesoriaus draugas.“ Pilotas paklausė: „Nejaugi turiu nukryžiuoti jūsų karalių?“ Aukštieji kunigai atsakė: „Mes neturime karaliaus, tiktai ciesorių.“ Tuomet Pilotas atidavė jį nukryžiuoti.“

Reikia moralo? Prašom: Piloto vykdomas teisingumas – ydingas, bet teisingumas be Piloto – visiška grimasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius