Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 09

Vladimiras Laučius. Seimo rinkimai: savi šaudo į savus

Rinkimų kampanija šįmet – gana įdomi: savi naikina savus. Valstiečiai pasikvietė Igną Vėgėlę, idant patrauktų iš rinkimų kovos Aurelijų Verygą. Socialdemokratai, užuot bandę ginti, dar ir patys įspyrė potencialiam kandidatui į premjerus Mindaugui Sinkevičiui. Na, o Tėvynės sąjunga išmetė iš barščių savo populiariausią šios kadencijos politiką – Arvydą Anušauską.
Vladimiras Laučius
Vladimiras Laučius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šaudyti sau į koją – įdomi rinkimų strategija. Valstiečius galima suprasti: ne pirmas kartas. Socialdemokratus suprasti kur kas sunkiau: į pirmą vietą Seimo rinkimuose pretenduojanti partija sugebėjo likti be kandidato į premjerus. Juk Sinkevičiaus jie mielai atsikrato patys, o Vilijai Blinkevičiūtei premjero postas, regis, būtų labiau bausmė nei norimas rezultatas.

Tėvynės sąjunga, savo ruožtu, šaudyti sau į koją priversta pirmiausia todėl, kad niekas kitas į ją nešaudo, o jei ir šaudo, tai per retai pataiko. „Kas, jei ne mes?” – pagalvoja ministrė pirmininkė, reikalaudama priešlaikinių rinkimų ir žadėdama atsistatydinti, jei jie neįvyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius