-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Tarasovas pilietiškumą išreiškia drausmindamas paauglius

Dainininkas Vilius Tarasovas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos teigia nešvenčiantis ir ypatingu patriotu savęs nelaikantis. „Žvaigždžių duetų“ dalyvis teigia Kovo 11-ąją paminintis nebent dirbdamas – dainuodamas koncertuose.
Vilius Tarasovas
Vilius Tarasovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Anksčiau labai dažnai šia proga tekdavo koncertuoti miestų aikštėse. Dabar – kiek rečiau“, – teigė šiuo metu pritilusios, tūkstantinėms minioms kadaise dainavusios grupės „Bavarija“ narys.

Laisvė po truputį pereina į anarchiją – visi daro tai, ką nori, ypač jaunimas. Kopijuojame Vakarų blogybes. Bet visko išmokstama, mes dar jauni.

V.Tarasovas tikina suprantantis, kad ši diena yra labai svarbi Lietuvai, bet jam asmeniškai nėra kažkuo labai ypatinga. „Matyt, dėl to, kad nesu labai didelis patriotas“, – teigė jis.

Dainininkas pridūrė, kad visą savo patriotizmą jis išreiškia pilietišku elgesiu. Vilius teigia negalintis ramiai stebėti žalingai besielgiantį jaunimą – pavyzdžiui, Sereikiškių parke geriančius paauglius visuomet sudrausminantis ir pagrasinantis iškvieti policiją.

„Noriu, kad Lietuva gražėtų ir gyvenimas joje būtų visiems mielas“, – patikino dainininkas. 

Paklaustas, su kuo jam asocijuojasi žodžiai „laisvė“ ir „nepriklausomybė“, muzikos atlikėjas atsakė, jog lietuviai dar tik mokosi, kaip reikia gyventi laisvėje.

„Laisvė po truputį pereina į anarchiją – visi daro tai, ką nori, ypač jaunimas. Kopijuojame Vakarų blogybes. Bet visko išmokstama, mes dar jauni“, – vylėsi V.Tarasovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius