-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 02

„15min“ gimtadienį šventė kartu su skaitytojais! (nuotraukos, video)

Rugsėjo 1 d. skaitomiausias Lietuvos didžiųjų miestų dienraštis „15min“ šventė ketvirtąjį gimtadienį.
2009 m.  Šiltą trečiadienio rytą puikiai nusiteikusi „15min“ komanda ketvirtojo gimtadienio proga dalijo savo skaitytojams laikraščius.
Šiltą trečiadienio rytą puikiai nusiteikusi „15min“ komanda ketvirtojo gimtadienio proga dalijo savo skaitytojams laikraščius. / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.
Temos: 2 Gimtadienis 15min

Ta proga „15min“ žurnalistai, redaktoriai ir administracijos darbuotojai trečiadienį, rugsėjo 2 d., išėjo į gatves ir džiaugėsi gimtadieniu su savo skaitytojais. Redakcijos darbuotojai, lydimi velomobilio su „15min“ simbolika, dalijo dienraštį, leidinio simbolika pažymėtus saldainius.

Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos centrinėse gatvėse buvo dalijamas ne tik naujausias dienraščio „15min“ numeris. „Skaitytojai turėjo galimybę artimiau susipažinti su kūrybišku „15min“ kolektyvu, sulaukėme daugybės sveikinimų. Visi sutikti skaitytojai džiaugėsi, kad Lietuvoje leidžiamas nemokamas, objektyvus dienraštis. Kiti tiesiog linkėjo sėkmės“, – sakė dienraščio vyriausioji redaktorė Asta Bliūdžiutė.

Sutikti skaitytojai džiaugėsi, kad Lietuvoje leidžiamas nemokamas, objektyvus dienraštis. Kiti tiesiog linkėjo sėkmės.

Portalo 15min.lt vyr. redaktorius Žilvinas Pekarskas džiaugėsi tokiu skaitytojų aktyvumu gatvėje. „Portale startavo rubrika Įkrauk, kurioje publikuojamas skaitytojų generuojamas turinys. Mums labai svarbu palaikyti ryšį su skaitytojais“, – komentavo sparčiausiai populiarėjančio portalo redaktorius.  

Iš redakcijos darbuotojų rankų gavę dienraštį „15min“ šypsodamiesi saulėtose Vilniaus gatvėse jį vartė aktorius Rimantas Bagdzevičius, Adolfas Večerskis. O Kaune dienraščiu džiaugėsi ir nusipelnęs krepšinio treneris Vladas Garastas. Prie „15min“ velomobilio stabtelėjo net greitosios pagalbos automobilis ir ne vienas prabangus BMW. 

VIDEO: 15min Gimtadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius