-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 28

15min ir „Multikino“ kviečia pasimėgauti „Oskarams“ nominuotų filmų vakaru

Kovo 2 d. 20.30 val. 15min ir „Multikino“ kino gurmanams siūlo ypatingą vakarą – pasimėgauti „Oskarams“ nominuotomis kino juostomis. Siūlomų filmų spektras patenkins kiekvieno kino mėgėjo skonį – žiūrovai galės rinktis net iš 10-ies geriausių kino juostų.
15min ir „Multikino“ „Oskarų“ vakaras
15min ir „Multikino“ „Oskarų“ vakaras / 15min

Pirmą kartą 15min ir „Multikino“ pristato „Oskarų“ vakarą! Kovo 2 dieną visi gero kino mėgėjai kviečiami į „Multikino“ kino teatrą, kur galės išvysti 10 įsimintinų kino juostų: „Koko“, „Vandens forma“, „Tamsiausia valanda“, „Diunkerkas“, „Pradink“, „Valstybės paslaptis“, „Apie kūną ir sielą“, „Trys stendai prie Ebingo Misūryje“, „Aš esu Tonia“ ir premjera „Lady Bird“.

Kurį pasirinkti?

LADY BIRD – premjera – Save Lady Bird vadinanti Kristina nuolatos kivirčijasi su iki skausmo į ją pačią panašia mama (akt. Laurie Metcalf). Darbuose skęstanti moteris nuoširdžiai nesupranta daugeliu atveju keistai atrodančio dukters elgesio. Pastaroji, braidydama gimtojo Sakramento gatvėmis svajoja apie prabangius namus, svaiginančią meilę, gyvenimą Niujorke ir pripažinimą, leisiantį jai ištrūkti iš nekenčiamos rutinos. Skurdas, gyvenimas mažame miestelyje, kuriame dienų dienas nieko nevyksta, mokykla, kurios nuoširdžiai nekenti, mama, kritikuojanti tavo elgesį – maudydamasi tokioje kasdienybėje, išvarginta nesėkmių meilės fronte, paauglė bando rasti savo vietą šiame pasaulyje, tačiau ar tai lengva, kuomet tau – vos 17-niolika?

TRYS STENDAI PRIE EBINGO MISŪRYJE – 7-iems Oskarams nominuotas naujausias pripažinto kino meistro Martino McDonagho šedevras „Trys stendai prie Ebingo, Misūryje“ visame pasaulyje sukėlė tikrą ovacijų audrą!

Istorija skaudi, bet, rodos, visai paprasta: gedinčios moters netekties gedulą apsunkina vangūs valdžios atstovai. Tačiau tai – tik šydas, slepiantis iki deimanto žvilgesio nugludintą pasakojimą, kuris prikausto prie ekrano ir dėmesį išlaiko iki pat paskutinės sekundės; tarsi saldainis, kuris burnoje tirpsta ir lydosi netikėtais skoniais ir atspalviais... Mėgaujiesi kiekvienu kąsneliu, ir nori pakartoti. Praėjus net septyniems mėnesiams nuo dukters tragiškos mirties, trūkus kantrybei ir pavargusi laukti apatiškos policijos veiksmų, moteris šiems duoda „subtilią“ užuominą – miestelyje nusiperka tris didžiulius reklaminius stendus.

Ant ryškiai raudonų, iš tolo šviečiančių iškabų moteris didžiulėmis raidėmis kreipiasi į policijos vadą su klausimų „kaip čia taip yra, kad žudikas vis dar nerastas?“ Netradicinėmis iškabomis susidomi ne tik miestelio gyventojai, bet ir televizijos reporteriai. Policijos pareigūnai raudonuoja, o Mildred narsiai pareiškia, kad tai – tik pradžia. Kova tarp įsiutusios motinos ir tingių policininkų prasideda ir tikėtis galima bet ko.

AŠ ESU TONIA – Amerikietė Tonia Harding gimė būti žvaigžde. Tuo niekada neabejojo reikli jos mama, tuo galiausiai įtikėjo ir pati mergina. Visai mažytė, ji buvo įkišta į pačiūžas ir pastatyta ant ledo. Nuo pat mažumės dienas leidusi šaltose ledo arenose, ji užaugo pripratusi prie dėmesio, aplodismentų ir apdovanojimų troškimo. Šį norą itin skatino ir merginos mama – ypatingai reikli, griežta ir valdinga moteris. Vienintelės vertybės, kurių ji mokė Tanią – tai varžytis, kautis ir būti geriausia. Bet kokia kaina.

Tokia Tania ir užaugo – stačiokiška, įžūli ir siekianti pergalės. Pakely dar pasimaišė ne pačios geriausios reputacijos vaikinas, supurtęs jos asmeninį gyvenimą, o galiausiai – netikėta varžovė tapo Tanios nuopuolio priežastimi. Talentingos sportininkės istorija tapo dramatišku detektyvu: ar žmogus galėtų pasielgti nežmogiškai?

VANDENS FORMA – Šaltojo karo era Amerikoje po 1963-ųjų. Kukli, be galo darbšti ir... nebyli Elisa dirba vyriausybės kruopščiai slepiamoje organizacijoje. Joje nebylė kartu su būriu kolegių darbuojasi švaros komandoje – Elisa ten dirba valytoja. Pareigos paprastos, tačiau vieta, kurioje ji dirba – ypatinga...Iš pradžių nieko neįprasto nepastebėjusios, ilgainiui Elisa kartu su bendradarbe Zelda supranta, kad šioje organizacijoje vyksta paslaptingi eksperimentai. Moterų įminta paslaptis amžiams pakeis ramų Elisos gyvenimą ir supažindins su pasauliu, apie kurio egzistavimą niekas nė nenutuokia.

TAMSIAUSIA VALANDA – Filmo „Tamsiausia valanda“ veiksmas žiūrovą nukelia į Antrojo pasaulinio karo pradžią, kuomet į premjero postą įžengęs W. Churchillis turi priimti sunkiausią gyvenimo sprendimą. Tarsi viesulas po Vakarų Europą riedanti nacių armija jau netrukus pasieks Anglijos krantus. Suvokdamas, jog įsiveržimas – neišvengiamas, premjeras susiduria su aibe kliūčių – skeptiškai karo atžvilgiu nusiteikusiu karaliumi, nepasiruošusia visuomene, nesutarimais partijos viduje ir spaudimu eiti į derybas su nacistine Vokietija. Ką sunkiausią britams valandą nuspręs W. Churchillis – pamynus savo įsitikinimus stos į derybas su Hitleriu ar iš paskutiniųjų gins savo šalies piliečių teises ir laisvę? Ar patirdamas partijos ir karaliaus spaudimą vyras sugebės priimti vienintelį teisingą sprendimą, pakeisiantį jo šalies istoriją?

Nepraleiskite unikalios galimybės būti kartu su gero kino mėgėjais!

Bilietus galite įsigyti į norimą filmą bilietų kasose ar internetu, vieno seanso kaina 5 EUR. Oskarų kino vakaro pradžia 20:30 val., planuojama pabaiga 01 val.30 min.

Tikslus filmų repertuaras:

20:30 – KOKO
20:30 – DIUNKERKAS
20:30 – VANDENS FORMA
20:45 – AŠ ESU TONIA
20:45 – PRADINK
21:00 – TRYS STENDAI PRIE EBINGO MISŪRYJE
21:15 – LADY BIRD

23:15 – PRADINK
23:15 – APIE KŪNĄ IR SIELĄ
23:15 – LADY BIRD
23:15 – VANDENS FORMA
23:15 – TAMSIAUSIA VALANDA
23:15 – VALSTYBĖS PASLAPTIS
23:15 – TRYS STENDAI PRIE EBINGO MISŪRYJE

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius