-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 13

15min.lt fotografo nuotrauką reklamai pasisavinęs Naglis Puteikis: fotografiją paėmė štabo savanorė

Prezidento rinkimuose dalyvavęs Seimo narys Naglis Puteikis savo reklamai pasisavino 15min.lt fotografo Juliaus Kalinsko nuotrauką. Apie tai paklaustas Seimo narys sutriko ir teigė apie tai nežinojęs.
N.Puteikio reklamai panaudota J.Kalinsko nuotrauka
N.Puteikio reklamai panaudota J.Kalinsko nuotrauka / 15min.lt nuotr.

Fotografo nuotrauka buvo įdėta N.Puteikio puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“. Joje parlamentaras įamžintas dalyvaujantis 15min.lt konferencijoje.

Po nuotrauka užrašas: „Gegužės 11-ąją prezidento rinkimuose išrinkime Tautos prezidentą Naglį Puteikį. Atsitieskime!“. Po nuotrauka taip pat parašyta: „Naglio Puteikio rinkimų štabas: Viliamės ir tikime, kad sekmadienį prezidento rinkimuose tūkstančiai lietuvių balsuos už Naglį Puteikį. Ačiū visiems už palaikymą, paramą, pasitikėjimą.“  

Mes perkame nuotraukas ir išleidome gana dideles sumas. Čia, matyt, kažkas iš štabo naujokų. Tikrai labai atsiprašau, kažkas iš mano štabo... Taip negalima daryti, negalima imti svetimų nuotraukų. Negražu vogti, negražu.

15min.lt fotografas parašė laišką N.Puteikio puslapio administratoriui, tačiau atsakymo nesulaukė.

N.Puteikis 15min.lt sakė, kad nuotrauka buvo įdėta be jo žinios.

„Mes pirkome nuotraukų ir išleidome gana dideles sumas. Taip negalima daryti, negalima imti svetimų nuotraukų. Negražu vogti, negražu“, – sakė jis.

Parlamentaras sakė kalbėjęs su štabo savanore, kuri administruoja jo puslapį „Facebook“.

„Nuotrauka pasinaudojo trijų mažų vaikų mama, kaip tyčia sirgo jos vaikai, ji nepastebėjo fotografo žinutės. Ta moteris, kuri administruoja puslapį, gyvena Gargžduose, ji savanorė, todėl nesužiūrėjome“, – teigė Seimo narys.

15min.lt pradėjus domėtis, kodėl nuotrauka pasinaudota be leidimo, N.Puteikis susisiekė su fotografu J.Kalinsku ir pažadėjo nuotrauką iš „Facebook“ pašalinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius