Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 03

15min.lt konferencijoje lapkričio 7-ąją – Vaida Genytė ir Jokūbas Bareikis

Lapkričio 8 ir 9 dienomis muzikos bei teatro mylėtojams bus pristatytas atnaujintas Andriaus Mamontovo miuziklas „Tadas Blinda“. Premjeros išvakarėse 15min.lt redakcijoje svečiuosis ir į skaitytojų klausimus atsakys šiame miuzikle vaidmenis kuriantys dainininkė Vaida Genytė ir aktorius Jokūbas Bareikis. O vieno 15min.lt skaitytojo laukia malonus siurprizas.
Jokūbas Bareikis ir Vaida Genytė
Jokūbas Bareikis ir Vaida Genytė / 15min.lt nuotr.

Pernai „Domino“ teatras su miuziklu „Tadas Blinda“ keliavo po didžiąsias Lietuvos scenas, o šį rudenį miuziklas persikelia į teatrų scenas. Specialiai šiam pastatymui Andrius Mamontovas kuria naujus kūrinius. Jau klasika tapusias dainas „Šiandien ir vėl pražydo rugiai“, „Mortos daina“ ir kt. papildys nauji kūriniai, kuriais bus išaiškintos iki šiol paslaptingomis buvusios „Tado Blindos“ istorijos dalys.

„Domino“ teatro scenoje debiutuos naujasis Tadas Blinda, kurį įkūnys charizmatiški aktoriai – Jokūbas Bareikis ir Andrius Bialobžeskis. Blindos mylimosios vaidmenį atliks Vaida Genytė. Scenoje taip pat pasirodys populiarūs Lietuvos dainininkai.

„Domino“ teatro nuotr./Vaida Genytė
Vaida Genytė

Miuziklo „Tadas Blinda“ premjera įvyks lapkričio 8 ir 9 dienomis Vilniuje, vėliau šį mėnesį miuziklą išvys Alytaus, Utenos, Kauno ir Panevėžio gyventojai.

15min.lt skaitytojai konferencijos svečiams – Vaidai Genytei ir Jokūbui Bareikiui – gali užduoti pačius įvairiausius klausimus. Juos siųskite adresu klausimai@15min.lt arba rašykite komentaruose.

DĖMESIO! Originaliausio klausimo autorius bus apdovanotas kvietimu dviem asmenims į miuziklą „Tadas Blinda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius