Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 09

15min.lt tiesioginėje konferencijoje svečiuosis Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas

Kovo 13 d., antradienį, 11 val. tiesioginėje 15min.lt konferencijoje svečiuosis ir į skaitytojų pateiktus klausimus atsakys nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą nugalėtojas ir Lietuvos atstovas didžiajame „Eurovizijos“ konkurse Azerbaidžane atstovas Donatas Montvydas.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šių metų nacionalinė atranka atlikėjui nepraėjo lengvai – nors po pirmojo dainininko pasirodymo paskutiniajame nacionalinės atrankos pusfinalyje komisija D.Montvydui negailėjo pagyrų, likus vos kelioms dienoms iki didžiojo atrankos finalo atlikėjas įklimpo į, kaip vėliau paaiškėjo, iš piršto laužtą skandalą dėl galimai nuplagijuoto kūrinio „Love Is Blind“.

Nepaisant visų „eurovizinių“ intrigų, atlikėjas triumfavo nacionalinės atrankos finale – jis susišlavė rekordinį skaičių žiūrovų balsų, o galutinį sprendimą priėmusi komisija taip pat neturėjo abejonių – Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“ kone vienbalsiai išrinktas D.Montvydas. Tiesa, vėliau dainininkas prisipažino – „eurovizinis“ jo kūrinys „Love Is Blind“ visų pirma buvo parašytas… konkurentei Monikai Linkytei.

Savo pasirodymą Azerbaidžane D.Montvydas pademonstruos ir šalies garbę apginti mėgins jau gegužės 24-ąją dieną, antrojo „Eurovizijos“ konkurso pusfinalio metu.

15min.lt konferencijos metu D.Montvydas atsakys į pačių skaitytojų jam pateiktus klausimus, kuriuos jūs jau dabar galite siųsti el. paštu klausimai@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius