Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 07

15min startuoja projektas „Rinkimai 2020“: svarbiausios aktualijos apie Seimo rinkimus

Naujienų portale 15min startuoja specialiai Seimo rinkimams skirtas projektas „Rinkimai 2020“. Tai 15min Aktualijų skyriaus projektas, prie kurio dirbs žurnalistai Liepa Želnienė, Lauryna Vireliūnaitė, Roberta Tracevičiūtė, Indrė Jurčenkaitė, Violeta Grigaliūnaitė, Vilius Petkauskas, taip pat 15min Tyrimų ir video skyriai.
Tadas Grabys, Liepa Želnienė, Raimundas Celencevičius
15min startuoja projektas „Rinkimai 2020“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šis projektas kuriamas naujienų portalo 15min iniciatyva ir nėra finansuojamas politinių partijų, Vyriausiosios rinkimų komisijos ar kitų šaltinių. Mūsų siekis – išsamiai supažindinti rinkėjus su politinėmis partijomis ir jų istorija, programomis – skelbsime 15 svarbiausių partijų programų punktų, pristatysime sąrašų lyderius, kandidatų sąrašus, o specialiose laidose vertinsime ir politikų bei politinių partijų svarbiausius pažadus rinkėjams, savo skaitytojus kviesime išreikšti nuomonę, – projektą pristato Aktualijų skyriaus vadovė L. Želnienė. – Projektui „Rinkimai 2020” sukurtas specialus polapis, kuriame kiekvieną dieną bus skelbiamos svarbiausios aktualijos apie Seimo rinkimus.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liepa Želnienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liepa Želnienė

Seimo rinkimams skirtame projekte bus publikuojami ir specialaus interviu ciklo „Už ką balsuoti?“ pokalbiai su politinių partijų sąrašų lyderiais. Šie interviu 15min portale publikuojami sekmadieniais ir pirmadieniais nuo liepos 19 dienos.

Taip pat15min Aktualijų skyriaus komanda su kolegomis ir ekspertais ruošia du specialiai Seimo rinkimams skirtus laidų ciklus – „Pažadų komisija“ ir rinkimų debatus, o spalio 11-ąją, rinkimų dieną, kvies skaitytojus rezultatų laukti drauge ir vakarinėje laidoje, kurią ves L.Želnienė ir žurnalistas Tadas Grabys.

Martyno Ambrazo nuotr./Raimundas Celencevičius
Martyno Ambrazo nuotr./Raimundas Celencevičius

„15min komanda padarys viską, ką gali, kad, pandemijos metu, kai politikai negali vykdyti įprastų rinkimų kampanijų, mūsų skaitytojai gautų kuo išsamesnę informaciją ir ateitų balsuoti žinodami viską, kas būtina, apie partijas ir jų kandidatus į Seimą“, – sakė 15min vyriausiasis redaktorius Raimundas Celencevičius.

Specialiai Seimo rinkimams skirtą projektą rasite čia.

Projekto „Rinkimai 2020” pristatymas 15min studijoje. L.Želnienė, T.Grabys, R.Celencevičius ir studijos svečiai Dr. Ainė Ramonaitė ir Kęstutis Gečas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius