Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 01 16

15min startuoja projektas URBAN˙/: instrukcija progresyviems, kaip negaišti laiko

15min pristato naujienų puslapį URBAN˙/, skirtą aktyviam ir progresyviam žmogui. Kiekvieną mėnesį su URBAN˙/ prekės ženklu pasirodys gausybė straipsnių ir videoturinio, kurį generuos patyrę žurnalistikos profesionalai bei garsios, įkvepiančios asmenybės.
URBAN
URBAN

Puslapio URBAN˙/ ieškokite čia

Aktyvioms ir progresyvioms asmenybės tradicinės žiniasklaidos sraute sau aktualų turinį rasti vis sunkiau, todėl URBAN˙/ kursime unikalų turinį tiems, kurie nuolat sukasi naujausių įvykių sūkuryje – nuo maisto iki išmaniųjų technologijų, nuo tvaraus ekologiško gyvenimo būdo iki automobilių gausmo.

URBAN˙/ – tai naktinio miesto žiburiai. Paplūdimiai ilsėtis ir uolos, kurias reikia įveikti. Tai švyturiai, kuriuos lankėme su šeima, klubai, kuriuose šokome su draugais, ir parkai, kuriuose žymėjomės su augintiniu. Tai išmani kelionė, kurioje jūsų telefonas tampa neišsemiamu žemėlapiu. Kur atsiminimai fiksuojami, emocijos dalinamos, o patirtys ieško draugijos.

„Mes norime padėti tiems, kurie ieško tikslinės informacijos. Nuolat ieškodami išskirtinių autorių, suteikiame jiems platformą kūrybai ir tuo pačiu sugrupuojame tekstus pagal tai, kam jie skirti. Praėjusiais metais pristatėme projektą YPATINGOS. Ypatingoms moterims skirtas turinys šovė į viršų keliais šimtais procentų ir parodė mums, kad mąstome teisingai. Tuomet paleidome 15MAX tiems, kuriems įprasto informacijos srauto buvo per mažai. Neeilinis susidomėjimas rodo, jog tokių žmonių Lietuvoje – apstu. Dabar atsigręžėme į progresyvius ir aktyvius žmones, kuriems pristatome URBAN˙/. Kartu su partneriais iš „Topo Centro“, mes surinkome autorius, rašančius naujos kartos žmogui. Aktyviam, ekologiškai išprususiam, susidomėjusiam technologijomis ir taupančiam laiką. Jei jūs toks, ieškokit URBAN˙/ prekinio ženklo www.urban.lt“, – sako 15min vystymo vadovas Liutauras Elkimavičius.

Turiniu progresyviai asmenybei rūpinsis patyrę ir sekėjų pasitikėjimą užsitarnavę Lietuvos turinio kūrėjai – youtuberiai, socialinių tinklų autoriai, žurnalistai, karikatūrininkai, taip pat – užsienio žurnalas „MIT Technology“.

Tarp autorių – „Deals on wheels“, buvusi krepšininkė Dalia Belickaitė, virtuvės šefas Arnas Raulinaitis, socialinių tinklų žvaigždė Medeina Andriulienė, youtuberis Andrius Čerepovas-JustSphex, kino apžvalgininkė Milda Govedaitė, karikatūrų autorė Herta Burbė, televizijos prodiuseris, aktorius Mindaugas Sėjūnas, apžvalgininkas Vikas Vikutauskas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius