Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 02

200 daugiabučių administratoriai, kur šilumos suvartojimas praeitą šildymo sezoną buvo išaugęs, raginami ypač atsakingai ruoštis žiemai

Vilniaus miesto savivaldybė jau dabar ragina ruoštis 2012-2013 metų šildymo sezonui. Vaikų ugdymo, mokymo, gydymo įstaigų centrinio šildymo sistemos ir katilinės turi būti parengtos iki rugsėjo 20 dienos. Visų pastatų šilumos ūkio parengimą šildymo sezonui numatoma užbaigti iki spalio 1 dienos.
Daugiabutis
Daugiabutis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat išsiuntė raginimus 200 daugiabučių namų administratoriams ir bendrijų pirmininkams, kuriuose praėjusį šildymo sezoną buvo suvartota daug šiluminės energijos.

Namų prižiūrėtojai įpareigoti parengti priemones šildymo sistemų veiklai gerinti ir šilumos sąnaudoms mažinti, užtikrinti lauko durų, rūsių langų, laiptinių langų sandarumą. Tam turi būti sudaryti planai ir priemonės, kurias būtina suderinti su namų gyventojais ir įgyvendinti ruošiantis šildymo sezonui.

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos Paslaugų ir miesto ūkio komitetas rugpjūčio mėnesį yra numatęs kviesti pastatų administratorius, kurie turės pristatyti ataskaitas apie priemones, kokių ėmėsi, kad sumažintų šilumos suvartojimą daugiabučiuose, kuriuose jis buvo praeitą šildymo sezoną smarkiai išaugęs.

Gyvenamųjų namų administratoriai, bendrijos ir jungtinės veiklos sutarties įgalioti atstovai įpareigoti kas savaitę Savivaldybės Aplinkos ir energetikos departamentui teikti informaciją apie gyvenamųjų namų parengimą šildymo sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius