-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Armonaitė: Laisvės partija imtųsi vadovauti NSGK, jei valdantieji perskirstytų kvotas

Laisvės partija imtųsi vadovauti Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui (NSGK), jei valdantieji nuspręstų perdalinti kvotas, sako partijos vadovė, ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.
Aušrinė Armonaitė
Aušrinė Armonaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Aš tik noriu pasakyti, kad valdantieji gali persiskirstyti kvotas ir yra visokių dalykų, mes galime prisiimti atsakomybę už Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto valdymą ir Laisvės frakcijoje tikrai atsirastų žmogus ar pora žmonių, iš kurių būtų galima išsirinkti, kas puikiai būtų, ir parlamentinė kontrolė, ir proaktyvi lyderystė būtent NSGK“, – antradienį žurnalistams sakė A.Armonaitė.

Konkrečių pavardžių ji sakė kol kas neįvardysianti.

Praėjusį penktadienį atsistatydinus konservatoriui krašto apsaugos ministrui Arvydui Anušauskui, į jo pareigas įvardijamas Seimo NSGK vadovas Laurynas Kasčiūnas.

Premjerė Ingrida Šimonytė pirmadienį pareiškė, kad jiems būtų logiška susikeisti pareigomis, tačiau A.Anušauskas sako nematantis savęs Seimo NSGK vadovo pareigose.

„Aš sakiau, kad su rotacija nesutinku. Kas begali būti aiškiau? Nenorėčiau, kad ta situacija kartotųsi ir, įsivaizduokite, mane NSGK pirmininku – bet kuris paklausimas į Krašto apsaugos ministeriją, bet kuris dalykinis klausimas būtų traktuojamas dviprasmiškai“, – Seime žurnalistams antradienį sakė A.Anušauskas.

„Aš savęs pats nematau NSGK pirmininko pareigose. Dabar populiarus terminas kalbant apie atvėsimą. Aš norėčiau atvėsti artėjant šiltajam sezonui“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius